HAFTADA 1 GÜN MSN DE TOPLANTIYA NE DERSİNİZ?

cedrus48

New member
3
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Bu konu için hepinizden özür dilerim.Benim düşüncem farklıydı Ama galiba yanlış anlaşıldım sizden ricam konunun silinmesi

Ynt: HAFTADA 1 GÜN MSN DE TOPLANTIYA NE DERSİNİZ?

hmm guzelbi dusunce ben bunu cok önce dusundum 44 geceleri online olan uyelerın bazılarına mesaj attım ozelden yazısırken msn de geyik yapalım felan diye hepsi msn kulanmıyorum dedi 44 msn sini veren 1 2 uyede ertesi gün beni sildi 44 istenmedigimden dolayı oda her halde

ben kendime adıma toplantıları bekliyoom

zaten 5 üyeyle görüşüyomuşsun daha ne ama sabırsızsın ttli3 herşeyi birden istiyoon

bi de biz çook kalabalığız nasıl olacak ki msn toplantısı

5 uye kim abla yaa bi sen bi ceren bi ecem başka kimse yokki gulensmiley

Konuyu silebilirmisiniz.Çünkü yanlış anlaşıldım.

eeee ben de kimsenin yok msn i ? napcez nası olcek?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri