hadi beni inandırın :)

fatmaunalender

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
slm arkadaşlar ya bu günler bi konuya takıldım hakkında ne okursam okuyayım bi türlü ikna olamıyorum son bi kaç gündür geceleri telkini dinlerken baya kısık sesle dinlemek zorunda kalıyorum eşim rahatsız olmasın diye malum ses oldumu uyuyamıyor sizce ne yapmalıyım ya da kısık sesle bile etkisi oluyormudur?hadi bi yardım:)

takıldığınız konu nedir ?.. Hem ayrıca telkinleri kısık seste dinlemenizde hiçbir sakınca yok.. Telkinleri dinlemeye devam ettiğiniz 21 gün boyunca ara ara dalgalanmalar hissedebilirsiniz.

Ah şu erkek egemen dünya!

Kulaklığı ona taksanız da siz istediğiniz gibi dinleyebilseniz. Veya sizin çıkarınız olan bir şey için size destek olsa. Biraz sabretse. Ama bu kurala aykırıdır.

canımbenim kulaklık sürekli düşüyor gece dönerken ondan sebep kullanamıyorum:)

Ah şu erkek egemen dünya!

Kulaklığı ona taksanız da siz istediğiniz gibi dinleyebilseniz. Veya sizin çıkarınız olan bir şey için size destek olsa. Biraz sabretse. Ama bu kurala aykırıdır.

ah kuzum kocişim mayıs ayından beri sabrediyor zaten :)

Hangi versiyonu dinliyorsunuz bilmiyorum ama su sesini yani doğa versiyonunu tavsiye ederim...Ses duyma seviyesinde bile olsa rahatsız etmiyor ki zaten beyniniz belli bir frekansın altını da duyabildiği için kısık ses de yeterli olur...

Hangi versiyonu dinliyorsunuz bilmiyorum ama su sesini yani doğa versiyonunu tavsiye ederim...Ses duyma seviyesinde bile olsa rahatsız etmiyor ki zaten beyniniz belli bir frekansın altını da duyabildiği için kısık ses de yeterli olur...

doğa versiyonunu dinliyorum...teşekkür ederim:)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri