hacettepe universitesi devlet konservatuvari

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
* hangi üniversite mezunusun sen sorusunun ardında bölüm ne sorusununda geleceğini bilen hacettepe mezununun kısaltılmıl cevabı... ayrıca aşağıdaki örneklerde görülebileceği gibi ayrı ayrı cevap vermekle birlikte vermek arasında büyük fark vardır...*

a:

- ne mezunusun sen?

- hacettepe konservatuar...

- müzikle mi uraşyosun?

- müzisyenim efendim...

- kasetin var mı?

- yok efendim şarkı söylemiyorum...

- e napıyosun...

- piyanistim..

- düğünlerde çalışarak mı bakcan kızıma? vermiyorum sana kız mız... git başka kapıya...

b:

- ne mezunusun sen?

- hacettepe efendim?

- oooo, hanım bizim damatta okumuş adammış canım...

- teşekkür ederim efendim, teveccühünüz...

- iyi iyi, sevdim seni delikanlı...

- saolun efendim, hislerimiz karşılıklı ve kızınızıda çok seviyorum...

- aman aman, allah bir yastıkta kocatsın diyelim şimdiden...

- çok teşekkürler baba..

- ah, ne güzelde baba dermiş... ee evladım söyle bakalım, mühendis misin yoksa doktor mu?

- müzisyenim efendim?

- nası yani? o ne yani? sen hacettepe demedin mi demin?

- dedim ama bölüm konservatuar efendim...

- hanımmmmm, silahımı getir çabuk...

Kaynak: EkşiSözlük

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri