Güzel bi ilizyon numarası

Ynt: Güzel bi ilizyon numarası

aaaaaaaaaaa :D alısdımyaa bune canım sıkıldıkca acıyom resmı bakıyom gözlerim bozulcak ama ben ilk yapısımda tırsdım
barıs mancoyu gördümyaa resmen :D

ajda pekkanı görüyorum...

A ben bilmiyodum herkesin ayrı kişiyi gördüğünü.Ben daha öncede yapmıştım bunu şimdi de yaptım yine aynı kişiyi gördüm. Che Guevara.Acaba neye göre değişiyo bu görme işi.

ben kimi gördüm bilmiyorum. uzun saç, sakallarıyla birleşen bıyıkları olan bir yüz gördüm. tanıyamadım. yalnız gördüğüm fotoğraf gözlerime yapıştı resmen, siliniyor gibi oluyor, gözlerimi kırpıştırınca netleşiyor. uzun süre gitmedi gözümün önünden. hay Allah kimdi acep

smil56 sırtını dönmüş uzun saçlı bir kız bana bakıyordu.

hmm o kadar dikkatli bakiyorum ve cok sey görüyorum yani sadece KISI görmüyorum (sorun degil dimi) khkh56

yani resimde bir araba var ve bu arabaya bagli diger objektler, arabanin ucunda bir mezar var, mezara bagli elleri üzerine düsmüs biri duruyor onun üstünde artik kopmus iki anten o iki anteni dalgalandiran bir yilan ve bir balik onlarin üstünde bir sürü gözler iki kalbin arasinda, fakat bir kalp cook düsündügünü gösteren bir düsünce kutusuna bagli gördüklerim bunlar (daha dikkat edip bakarsam Allah bilir daha ne görecem bu kadar yetsin) smiliyface

sanemce ' Alıntı:
ben kimi gördüm bilmiyorum. uzun saç, sakallarıyla birleşen bıyıkları olan bir yüz gördüm. tanıyamadım. yalnız gördüğüm fotoğraf gözlerime yapıştı resmen, siliniyor gibi oluyor, gözlerimi kırpıştırınca netleşiyor. uzun süre gitmedi gözümün önünden. hay Allah kimdi acep
hz.isa :=) che ve ajda pekkan görenler ciddiler mi? dusun

Bende Barış manço ya benzer sakallı birini gördüm çok şaşırtıcı ya dusun

sanemce ' Alıntı:
..kesınlıkle saclar uzun bıyıklı tabı sac sakal rengı sıyah..bırısı che- Hz.İsa - barıs manco...3 u arasınayım bnde..ama sankı HZ.İsa gibi geldi..dhaa dogrusu onun resmı dıye addedılen resım..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri