GÜNÜN FIKRASI. :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan doris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fizik dersinde öğretmen öğrencilerden birini kaldırıp sormuş: Öğretmen: - Otobüstesin hava çok sıcak ne yaparsın? Öğrenci: - Camı açarım hocam! Öğretmen: - Söyle giren havanın sürtünme katsayısını? Öğrenci: - Bilmiyorum hocam! Öğretmen: - Otur sıfır! Bu böyle bir değil iki değil bütün sınıfta sürmüş herkes dökülüyor... Öğretmen bir öğrenciyi daha kaldırmış: Öğretmen: - Oğlum otobüstesin çok sıcak ne yaparsın? Öğrenci: - Ceketimi çıkarırım. Öğretmen: - Ama oğlum çok sıcak... Öğrenci: - Gömleğimi çıkarırım... Öğretmen: - Oğlum çok çok sıcak... Öğrenci dayanamamış: - Hocam öleceğimi bilsem o camı açmaM :D

Boşanma davasında kadın, hakime talebini gerekçesi ile açıklamış:
- "Sayın hakim, çocuğun bende kalmasını istiyorum. Onu dokuz ay karnımda taşıdım."
Hakim kocaya sormuş:
- "Karınızı duydunuz. Bir diyeceğiniz var mı?"
Adam "Var tabii" demiş ve anlatmış:
- "Sayın hakim. Farzedelim ki canınız bir kutu soğuk kola istedi. Makineye parayı attınız ve kola geldi. Şimdi bu kola makinenin midir, yoksa parayı deliğe atanın mı?"
Hakim sekreterine dönmüş:
- "Yaz kızım. Çocuk babada kalacaktır..."

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri