gruba merhaba

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

nunu.unspoken1

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
music45Merhaba ben nunu.unspoken1

Bu gün bana gelen bir mail ile gruptan haberdar oldum. Ve merak ettiğim için kaydoldum. Bir yazılım şirketinde proje yöneticisi olarak çalışıyorum, 40.lı yaşlarda bekar bir bayanım.
Hayatım değişti telkinli cd.lerini mailime göndereceğinizi belirtiyorsunuz. Daha iyi anlamak için denemek istiyorum.
Çok güzel düşünülmüş bir web.
Cd.lerle neler yapabileceğime bakıp, daha sonra sorularımı ve deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.kahvesmiley

Sağlıkla ve mutlulukla kalın.

Hoşgeldiniz.
Mutlu Paylaşımlar Dileriz.
sapkal89

Sorularınızı ve deneyimlerinii sabırsızlıkla bekliyoruz.

merhabalar

hoşgeldiniz yanımıza

mutlu paylaşımlarınızı bekliyoruz.

sevgiler actionsmile

66f8a1861.gif
hoşgeldiniz aramıza,mutlu paylaşımlar diliyorum sevgi ve ışıkla kal.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri