Görüntülü Mesaj Göndermek İstermisiniz?

Görüntülü Mesaj Göndermek İstermisiniz?

• Gönderebilirim?

Kullanılan: 0 0.0%
  • Nasýl Göndereceðimi Bilmiyorum

• Tanýnmak Ýstemiyorum

• Olabilir

• Göndermem

• Kullanılan toplam oy
    0

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Görüntülü Mesaj bölümü var sitemizde.Buraya eklenmek üzere ilk videoyu gönderen üyemize hediyelerimiz olacaktır.

çiğdem hanım sesli mesaj gönderdi dediniz ya baktım anasayfaya bulamadım bir türlü.. görüntülü ve sesli mesaj yazan yere tıklıyorum bişy olmuyor :(

Sitenin üstünde sağ tarafta Sesli Mesaj 1 Sesli Mesaj 2 yazar onlara tıklayacaksın Rıdvan

tmm buldum çok güzel şeyler söylemişler :) saol atakan abi hismiley

khkh56 yawf ne alakası var ben böyyyle şeyler yapmıyorum kii.... cilgin897

estafirüllah......

bu arada üyelik dereceme dikkat ettiyseniz muhteşem süper mükemmel üye olmuşum hatta admin olmuşum sonunda kıymetimiz anlaşıldı :)

Aslında ben de görüntülü msj gönderirim de şimdi sitede durduk yere kriz yaratmak istemiyorum...ha sahara filminde brooke shields ha ben bi farkımız olmadııığı için....şimdi ortam kitlencek,sistem çökcek ugraş dur ondan sonra...cıkcıkcık... smil56 sevincli sevincli

nasıl gönderebiliriz acaba bilgilendirirmisin atakan abi

Ynt: Görüntülü Mesaj Göndermek İstermisiniz?

hayatimdegisti ' Alıntı:
Sitenin üstünde sağ tarafta Sesli Mesaj 1 Sesli Mesaj 2 yazar onlara tıklayacaksın Rıdvan

ben goruntulu ve sesli mesajlara nerden ulasacagim bulamadim hala.bir bakmak istiyorum belki bende biseyler gonderbilirm degil mi yani...!

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri