gökhan-tkgl günlük

gkhntkgl

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Slm herkese buda benim günlüğüm....
Buradan yaşadığım önemli olayları sizlerle paylaşmak beni mutlu edecektir
aynı zamanda değişim ve gelişimimi vakit buldukça günlüğüme yazacağım
sevgiler

Ynt: gökhan-tkgl günlük

Hoşgeldin Gökhan.
Seni aramızda görmek çok güzel.
Değişimlerini,gelişimlerini,paylaşımlarını bekliyorum.
Sevgiler.

hoşgeldin. super
mutlu heberleri kısa zamanda duyma dileklerimle ark5

sağlıcakla ve ışıkla kalalım... super

Gökhan'cığım aramıza hoş geldin .Bizde seni tanımaktan çok mutlu olduk.İyiki toplantımıza geldin .Bazen ülkemin gençliğinden umut kesmişken sizler gibi gençleri görmek bana daha bitmedi umut ettikçe çoğalıyorlar diyor .İyiki varsınız. smiliyface

gökhancım hoşgeldin aramıza, artık seni izliyor olacağız, güzel haberlerini bekliyoruz. gulensmiley

merhaba Gökhan
yanımıza hoşgeldin
sudatecarte.gif

günlüğün hayırlı olsun. mutlu haberlerle dolsun

Arkadaşlar herkese teşekkür ederim.
bende burada olmaktan memnunum.
Bu arada ankarada yoğunduk.
Keopsla beraber ankarada ankara batıkentte bir şirket çalışanlarına şirket içi eğitimler verdik.
İşlediğmiz konular genel itibariyle şirket içi iletişim,stesle başa çıkma teknikleri,
kişisel gelişim metotlarının çalışma hayatına uygulanmasıydı.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri