ghost whisperer : tanıtım

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
209

cnbce'nin yeni sezon dizilerinden biri de ghost whisperer. fantastik, gizemli dizi kervanın bir üyesi olan dizimiz yeni evli melinda gordon adlı karakterimizin küçüklüğünden beri sahip olduğu ölülerle iletişime geçebilme yeteneği üzerine kurulu.. bolca işlenmiş bir konu olmasından dolayı olsa gerek dizi, bu özelliğin üzerinde durmaktansa iletişime geçen merhumun hikayesi üzerinden ilerliyor. zira yakın çevresi zaten bu özelliğin farkında ve ellerinden geldiği ölçüde yardımcı oluyorlar..her bölümde yeni bir hikaye dinliyor, üzülüyor ve mutlu sonlarla seviniyoruz.arada karakterlerimizin hayatlarına da göz atmadan geçmiyoruz. gergin anlar olsa da genel olarak karanlık bir havası yok dizinin.

Kaynak:22dakika

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri