Gerçek sevgi

ona nasıl ulaşacağımı bilmiyorum . içine kapandı kendi halinde aşk şarkıları dinliyor of of...

DEĞERİNİ BİLMEK GEREKİR AŞKIN!

sorun da bu işte. ben bu aşkın değerini bileyim mi . ona aşık olmadığım halde ama onu çok sevdiğim halde bileyim mi kıymetini ne yapayım...

ve ona nasıl ulaşayım nasıl affettireyim kendimi...

karşına alıp konuşmalısın elbetteki değerini bilmen gerekir ama onu haddinden fazla umutlandırmak değildir değerini bilmek bence bütün içtenliğinle ona açılman onuda mutlu edecek senide rahatlatacak gerisi de zamanla...

baya kırıldı bi daha deneme olmaz ki. artık hislerimden emin olmam gerek. ya da değerini bilip yapmam gerek...

onunla konuşmadan olabileceğini sanmıyorum Allah yardımcın olsun canım ama iyi niyetini bilmeli yoksa kendin çalar kendin oynarsın

teşekkür ederim hayırlısı artık...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri