geçici hafıza kaybı diyalogları

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
--ne?

-ne ne?

bkz. memento)

-maalesef bir araba çarpması sonucu hafıza kaybına uğradınız.

-ne zaman?

nerdeyim?ben kimim?siz kimsiniz?

finding nemo'dan:

marlin: what? you're showing me which way the boat went

dory:a boat? hey, i've seen a boat. it passed by not too long ago. it went this way, it went this way. follow me

m:wait a minute, wait a minute! what is going on? you already told me which way the boat was going

d:i did? oh dear...

m:if this is some kind of practical joke, it's not funny! and i know funny..i'm a clownfish!

d:no, it's not. i know it's not. i'm so sorry. see, i suffer from short-term memory loss.

m:short-term memory loss..i don't believe this!

d:no, it's true. i forget things almost instantly. it runs in my family..or at least i think it does. hmmm..where are they?

-ben neyim? burası ne? bu neresi?

-ne diyon olum? yarabbi neden bizim çocuğumuz gibi sadece hafıza kaybı geçirmedi neden soru cümlelerini yanlış kullanıyor?

-nere diyon baba?

-şaka gibi ya.dileğim kabul oldu.

-nere oldu bana baba.

-ama keşke konuşmasını düzeltmeni dileseydim senden tanrım.

-neyiz şimdi?

-ah keşke....

-ben benim,sen sensin,biz bizim,peki siz kimsiniz?

tuvaletteki karafatmaya bakarak:

- anneeaaa kurbaaaa!!!

yandaki koca kızılırmak nehrine bakarak:

- bu su niye burdan akıyo?
ben kimsiniz,sen kimim?

- doktor an oluyor biz ailecek bi' bok bilmiyoruz...

+ anlıyorum.

- neyi anlıyorsun mk?!

+ bilmem neyi anlıyorum?!

- al işte buna da geçti... sik.cem böyle işi ya...

+ baba?!

- sikt.r git çay koy lan...

- merhaba ben cenk

- merhaba ben de murat

- ehe merhaba ben cenk

- merhaba bende murat

....

Kaynak: İtüSözlük

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri