geçebilirmiyim ??

muratt34

New member
0
HD RANK
Katılım
3 Aralık 2014
Mesajlar
5
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Yaş
40
bir haftadır ego güçlendiriciyi dinliyorum. bazı konularda etkisini gördüm diyebilirim. artık suçluluk duyguları telkinine gecebilirmiyim ??
 
Aynı anda dinleyebilrsin ikisini.Zaten öylede olması gerekiyor.İkisi birden 1 ay dinlemeni tavsiye ederim ben çok faydasını gördüm
 
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst