Gece uyurken

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canafar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

canafar

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Gece uyurken nasıl dinliyorsunuz kulakligi uzun sure takmak pek saglikli degil oteki turlude ses baskalarini rahatsiz edebilir ve ses dagildigi icin pek etkisi olmaya bilir diye dusunuyorum,ya siz?

Ynt: Gece uyurken

uyurken uyuduğum icin yani dinleyemiyorum genelde music45 blissy partysmiley partysmiley partysmiley partysmiley

gckgirl ' Alıntı:
uyurken uyuduğum icin yani dinleyemiyorum genelde music45 blissy partysmiley partysmiley partysmiley partysmiley
uyurken dinlemeninde etkili oldugunu dusunuyorum

Merhabalar canafar. actionsmile

Aramıza Hoşgeldin. vien1

Telkinleri, gece dinlemek daha etkili.

Doğa versiyonlarını duyabileceğin kadar, kısarak dinlersen yeterlidir. Kulaklık takmana gerek yok. super

Güzel Paylaşımlar. super

Ben Klasik müzikleri sadece gece dinliyorum. Telefonu başucuma koyuyorum. En kısık seste(ama müzik duyuluyor).
Şu ana kadar etkisini de gördüm.

BLETERIA ' Alıntı:
Ben Klasik müzikleri sadece gece dinliyorum. Telefonu başucuma koyuyorum. En kısık seste(ama müzik duyuluyor).
Lutfen telefonu beynine fazla yaklastirma :(

bymehmet ' Alıntı:

Merhabalar canafar. actionsmile

Aramıza Hoşgeldin. vien1

Telkinleri, gece dinlemek daha etkili.

Doğa versiyonlarını duyabileceğin kadar, kısarak dinlersen yeterlidir. Kulaklık takmana gerek yok. super

Güzel Paylaşımlar. super
muzik sesi kisik telkinler dahada asagida kalmazmi ozaman algiliyabilirmiyim diye merak ediyorum:)

canafar ' Alıntı:
gckgirl ' Alıntı:
uyurken dinlemeninde etkili oldugunu dusunuyorum

becerebiliyosan aferinnnnnnn 956k 956k 956k 956k smil56 cilgin897

canafar ' Alıntı:
Gece uyurken nasıl dinliyorsunuz kulakligi uzun sure takmak pek saglikli degil oteki turlude ses baskalarini rahatsiz edebilir ve ses dagildigi icin pek etkisi olmaya bilir diye dusunuyorum,ya siz?

gckgirl ' Alıntı:

biz uyuduğumuz zaman, evet bilincimiz uyuyor fakat bilinçaltımız 24 saat iş başında, uyumaz kendileri maalesef smiliyface . bu ince bir detay. super
dolayısıyla bilinçaltımız 24 saat çalıştığı için ona ulaşmanın en tatlı yolu bilincin direnç göstermeyeceği, devre dışı olduğu zamanlardır ve uyku hali en etkili yoldur...
kaldı ki zaman mefrumu gözetmeksizin bir telkini en az günde 8 saat dinlemenin farklı bir boyutu. illa 8 saat uyunacak diye bir kaide yok ama büyük bir kısmı bu zaman dilimlerinde gerçekleşmesi benim tercihim...
tavsiye ederim... sapkal89

sağlıcakla ve ışıkla... sapkal89

BENİM KASTIM NORMAL MÜZİK DİNLEMEKTENDİ...SİZ BAŞKA ŞEYMİ DİNLİYOSUNUZ TELKİN FELAN ?SANIRIM BEN İCERİĞE DİKKAT ETMEDİM utananadam utananadam sadanim sadanim sadanim sadanim sadanim

gckgirl ' Alıntı:
BENİM KASTIM NORMAL MÜZİK DİNLEMEKTENDİ...SİZ BAŞKA ŞEYMİ DİNLİYOSUNUZ TELKİN FELAN ?SANIRIM BEN İCERİĞE DİKKAT ETMEDİM utananadam utananadam sadanim sadanim sadanim sadanim sadanim
seni buraya yanlislikla birisi uye yapti sanirim:)

canafar ' Alıntı:
BLETERIA ' Alıntı:
Lutfen telefonu beynine fazla yaklastirma :(
Yok merak etme önlemimi aldım :) Telefonu Hatsız moduna alıyorum. Sinyal alıp göndermesi kapanıyor. Zarar vermiyor o zaman.

canafar ' Alıntı:
gckgirl ' Alıntı:

yoooo geciyodum uğradım,istemiyosanız giderim agl34 drive45 khkh56

Merhaba canafar; hismiley

Öncelikle yanımıza hoşgeldin...

Ben de telkinleri daha çok gece dinleyenlerdenim.Bir mp3'üm var, kulaklıkla kısık seste dinliyorum..Bu şekilde etkisinin daha iyi olduğu biliniyor.
SpY. Game arkadaşımız da nedenini çok güzel anlatmış...Bu şekilde dinlemeni tavsiye ederim. Ben o yüzden çok hızlı sonuç aldım..

Güzel paylaşımlar diliyorum...
Sevgiler... smiliyface

gckgirl ' Alıntı:

eğer burada ki mp3lerden indirdiyseniz içlerinde çeşitli konularda telkinler mevcut. sapkal89

gckgirl ' Alıntı:
canafar ' Alıntı:
gckgirl ' Alıntı:

yoooo geciyodum uğradım,istemiyosanız giderim agl34 drive45 khkh56

yok kimse git falan demiyorda sanırım küçükbir yanlış anlaşılma olmuş sevincli

arkadaşlar birşey sormak istiyorum dusun

Bu telefonu hatsız moda nasıl alıyorsunuz 4897

cahilliğimi maruz görün

yıldz ' Alıntı:

cahilliğimi maruz görün

bazı telefonlar palm yada cep bilgisayarı özellikli. telefon kısmını devre dışı bırakıp cihaz açık kalabiliyor.
ofis dökümanlarınızı yada diğer işlerinizi halledebilirsiniz.

sağlıcakla ve ışıkla... sapkal89

yıldz ' Alıntı:

cahilliğimi maruz görün

Benim telefon Nokia 5700. Sessiz mod gibi hatsız mod var. Öyle alıyorum hatsıza. Son zamanlarda çıkan telefonların çoğunda var bu özellik sanırım.

uykunun da bölümleri vardır...
Üçüncü evrede bilinç altı tamamıylaaçılır; dışardan algıladığın her şeyi bire bir kendisine kaydeder..
Bana göre en iyisi uykuda dinlemek..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri