uyurken dinlemeninde etkili oldugunu dusunuyorumgckgirl ' Alıntı:uyurken uyuduğum icin yani dinleyemiyorum genelde music45 blissy partysmiley partysmiley partysmiley partysmiley
Lutfen telefonu beynine fazla yaklastirmaBLETERIA ' Alıntı:Ben Klasik müzikleri sadece gece dinliyorum. Telefonu başucuma koyuyorum. En kısık seste(ama müzik duyuluyor).
Şu ana kadar etkisini de gördüm.
muzik sesi kisik telkinler dahada asagida kalmazmi ozaman algiliyabilirmiyim diye merak ediyorumbymehmet ' Alıntı:
Merhabalar canafar. actionsmile
Aramıza Hoşgeldin. vien1
Telkinleri, gece dinlemek daha etkili.
Doğa versiyonlarını duyabileceğin kadar, kısarak dinlersen yeterlidir. Kulaklık takmana gerek yok. super
Güzel Paylaşımlar. super
canafar ' Alıntı:uyurken dinlemeninde etkili oldugunu dusunuyorumgckgirl ' Alıntı:uyurken uyuduğum icin yani dinleyemiyorum genelde music45 blissy partysmiley partysmiley partysmiley partysmiley
canafar ' Alıntı:Gece uyurken nasıl dinliyorsunuz kulakligi uzun sure takmak pek saglikli degil oteki turlude ses baskalarini rahatsiz edebilir ve ses dagildigi icin pek etkisi olmaya bilir diye dusunuyorum,ya siz?
gckgirl ' Alıntı:uyurken uyuduğum icin yani dinleyemiyorum genelde music45 blissy partysmiley partysmiley partysmiley partysmiley
seni buraya yanlislikla birisi uye yapti sanirimgckgirl ' Alıntı:BENİM KASTIM NORMAL MÜZİK DİNLEMEKTENDİ...SİZ BAŞKA ŞEYMİ DİNLİYOSUNUZ TELKİN FELAN ?SANIRIM BEN İCERİĞE DİKKAT ETMEDİM utananadam utananadam sadanim sadanim sadanim sadanim sadanim
Yok merak etme önlemimi aldımcanafar ' Alıntı:Lutfen telefonu beynine fazla yaklastirmaBLETERIA ' Alıntı:Ben Klasik müzikleri sadece gece dinliyorum. Telefonu başucuma koyuyorum. En kısık seste(ama müzik duyuluyor).
Şu ana kadar etkisini de gördüm.![]()
canafar ' Alıntı:seni buraya yanlislikla birisi uye yapti sanirimgckgirl ' Alıntı:BENİM KASTIM NORMAL MÜZİK DİNLEMEKTENDİ...SİZ BAŞKA ŞEYMİ DİNLİYOSUNUZ TELKİN FELAN ?SANIRIM BEN İCERİĞE DİKKAT ETMEDİM utananadam utananadam sadanim sadanim sadanim sadanim sadanim![]()
gckgirl ' Alıntı:BENİM KASTIM NORMAL MÜZİK DİNLEMEKTENDİ...SİZ BAŞKA ŞEYMİ DİNLİYOSUNUZ TELKİN FELAN ?SANIRIM BEN İCERİĞE DİKKAT ETMEDİM utananadam utananadam sadanim sadanim sadanim sadanim sadanim
gckgirl ' Alıntı:canafar ' Alıntı:seni buraya yanlislikla birisi uye yapti sanirimgckgirl ' Alıntı:BENİM KASTIM NORMAL MÜZİK DİNLEMEKTENDİ...SİZ BAŞKA ŞEYMİ DİNLİYOSUNUZ TELKİN FELAN ?SANIRIM BEN İCERİĞE DİKKAT ETMEDİM utananadam utananadam sadanim sadanim sadanim sadanim sadanim![]()
yoooo geciyodum uğradım,istemiyosanız giderim agl34 drive45 khkh56
yıldz ' Alıntı:arkadaşlar birşey sormak istiyorum dusun
Bu telefonu hatsız moda nasıl alıyorsunuz 4897
cahilliğimi maruz görün
yıldz ' Alıntı:arkadaşlar birşey sormak istiyorum dusun
Bu telefonu hatsız moda nasıl alıyorsunuz 4897
cahilliğimi maruz görün
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.