Gece telefonla dinlemek?

salih555

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Yerimi bilmiyorum ama Ben genellikle gece dinliyorum uyurken 6 saat gibi

1.Sorum:kısık sesle dinliyorum telefondan yine kulağıma zarar verir mi?
2.Sorum:Telefonum vodofon 547(dokunmatik)acaba 6 7 saat dinleyince telefon zarar görür mü ?
cevaplarsanız sevinirim

Hayır,kulaklıkla dinliyorum.Ses çok gelmesin diye yani rahat uyumam için ?

evet ben de gece telefondan diliyorum sesi kısk etkili olurmu diye düşünüyorüm

Selam arkadaşlar, sesin kısık olmasının bir önemi yok ki, zaten öneml olan bilinçaltınızın alttaki mesajı algılaması. Ancak kulaklarınızı kulaklık rahatsız etmiyor mu uyurken??

Yok beni rahatsız etmiyor sadece biraz ağrı oluyor ama sonradan geçiyor.Peki zarar olur mu kulaklığıma ve telefon zarar gelir mi?

ben kulaklık la dinlemiyorum tlf sesini kısıyorum kulaklık gercekten rahatsızlık verıyor

Benim işitme sorunum olduğundan yani cihaz takıyorum kulaklıkla dinlemek daha iyi oluyor.Soruma cvp gelmedi hala merak ediyorm??

evet uyurken kulaklıkla dinlememesinden yanayım.ben de o hataya düştüm.açın telefonunuzu sizden biraz uzak bir köşeye koyun.

Tmm öyle yapacağım bundan sonra peki ailem telefon bozulur diyor 6 saat açık kaldığında onun için ne yapmalıyım ? bozulur mu acaba ?

canım bende telefonumu yeni aldım ve iki aya yakındır dınlıyorum hiç bir sorun yaşamadım sonuçta bozulacak olsa konuşma yaparkende bozulur onun için iyi düşün iyi olsun sevgiyle kal

Herkese teşekkür ederim hepiniz sağlıcakla kalın

ben gunduz 6saat dinliyorum gece 2dinleyebiliyorum cunku 2saatte telimin sarji bitiyor.sizinkiler nasil bitmiyor

Müzik dinlerken telefonda bozulma olmaz.böyle şeylerden korkmayın.Eğer gece dinlerken
şarjım bitiyor diyorsanız bataryanınızı şarj ederek dinleyebilirsiniz.Zaten 2 saat
gidiyorsa şarjı bataryada sorun var demektir.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri