Galiba artık aradağımı buldum....

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

cennet35

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Herkese selam ...Aylardır bir boşluk içindeyim , sürekli ruhumu dinlendirecek bana huzur verecek bi şeyler peşindeydim ...şimdilik pek fazla bi şeyler yazamıyacağm ama galiba artık buldum burası bana çok iyi gelicek bunu hissediyorum ...Çok teşekkür ediyorum.....O0

tam doğru yerdesin ruh rahatlatmada mükemmel bir yer burası yorulmuş ruhlar itinayla ferahlatılır:)seni aramızda görmek çok güzel mutlu ve huzurlu hikayelerini görmek dileğiyle:)O0

Yanımıza hoşgeldin cennet35 ttli3

Mutlu paylaşımlar dilerim.

Herkese selam ...Aylardır bir boşluk içindeyim , sürekli ruhumu dinlendirecek bana huzur verecek bi şeyler peşindeydim ...şimdilik pek fazla bi şeyler yazamıyacağm ama galiba artık buldum burası bana çok iyi gelicek bunu hissediyorum ...Çok teşekkür ediyorum.....O0

Sevgili cennet 35, eminim ki aradığın değilse bile çok mükemmel birşey buldun.y789

Ben çok kötü hissettiğim ve bana bir çıkış yolu sunacak, mutluluk ve huzur verecek ve bende köklü bir değişim yaratacak birşey ararken birden kendimi burda buldum. Ve gerçekten hayatım değişti.girlhaha

Mutlu olmak istiyorsan, hem de sebebsizce! Doğru yerdesin.blissy

Hoşgeldin8977

hoşgeldin cennet35
hislerin gerçekten çok kuvvetli eminim öyle olacağına girlhaha
sevgiler actionsmile

hoş geldin cennet. mutluluk ve huzur her yerde seninle olsun.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri