Foto Kontes'in Günlüğü

foto_kontes

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Bende bugün itibariyle günlük kervanına katılıyorum,P.tesi Abdullah bey ile çekirdek inanç çalışmasını deneyimliyeceğim.Artık hayatımda birşeylerin değişmesini istiyorum.Yaşadığım aşamaları buradan yazacağım.Olumsuz bir çok etken var hayatımda.Çekirdek inanç çalışmasına katılmış katkısı olacak herkesten destek bekliyorum.Bende yaşadığım herşeyi burdan yazacağım belki bir katkım olur. superxy

Günlüğün hayırlı olsun.Çekirdek inanç çalışmasını ben de Abdullah Beye yaptırmıştım.Mutlaka dinlemem gereken 52 günlük süreyi bitirdim çok şükür gerçekten çok şeyler fark etti:))Sende de köklü değişimler olacağını biliyorum.Deneyimlerini takip edeceğim:))Tekrar hayırlı olsun:))

Teşekkür ederim Hatice ,umarım herşey yoluna girer ve burda mutluluklarımı paylaşırım. :)

P.tesini dört gözle beklemedeyim,çekirdek inanç çalışması için.Fazla kilolarımdan ötürü şu insülin direnci ilacından kullanıyorum baş ağrısı ve mide bulantısı yapsa da,iştahımı kesmesi olumlu bir yönü.Yoksa aşırı bir şekilde yeme isteğim var.Özellikle sıkılınca çok yemek yiyiyorum.Kilolarımdan dolayı ne kadar çok fotoğraf çekmeyi sevsem de ,çekilme kısmına gelince hiç istemiyorum :( kilolu halimi görmek hiç hoş değil :(

Bugün Abdullah beyle çekirdek inanç çalışması yaptık.Yaklaşık 50 dk sürdü,Aslında sorunlar yine bilinen sorunlar bu çalışmada dallanıp budaklanan bu sorunların kökü yani kaynağı tespit ediliyor.Tabi işin bu kısmı benim bilmediğim şeylerdi.Samimi tavırları için çok teşekkür ederim Abdullah beye.Şimdi dört gözle özel cd yi bekliyorum.Birde forumda " hayatın kontrolünü elinde tutmak" ile ilgili olumlamalar var mı ,bilen gören yardımcı olabilirmi, araştırmama rağmen bulamadım.

Bugün Abdullah beyle çekirdek inanç çalışması yaptık.Yaklaşık 50 dk sürdü,Aslında sorunlar yine bilinen sorunlar bu çalışmada dallanıp budaklanan bu sorunların kökü yani kaynağı tespit ediliyor.Tabi işin bu kısmı benim bilmediğim şeylerdi.Samimi tavırları için çok teşekkür ederim Abdullah beye.Şimdi dört gözle özel cd yi bekliyorum.Birde forumda " hayatın kontrolünü elinde tutmak" ile ilgili olumlamalar var mı ,bilen gören yardımcı olabilirmi, araştırmama rağmen bulamadım.

Çekirdek inanç tespit çalışman hayırlı olsun:))Forumda hayatın kontrolünü elinde tutmak diye bir telkin yok ama bununla ilgili Abdullah Bey sana çalışma mutlaka gönderecektir.Bence ilk olarak Abdullah beyin önerdiği olumsuzlama ve ardından olumlamaları yap.Çünkü olumsuzlamalar tıkanıklıkları açıyor.Ardından olumlamalar tüm açılan alanı olumlu cümlelerle dolduruyor.Mutlu değişimlerin olsun:))

Ben de ilk aşamada çekirdek inanç tespitinden sonra size önerilecek olumlamalarla çalışmanızı öneririm. Olumlamalar hakkında forumdaki başlıkları okuyarak bilgi edinebilir ve belki kendi olumlamalarınızı yazxacak düzeye bile gelebilirsiniz. Olumlama sanatının incelikleri vardır. Ne kadar çok örnek ve uzmanlar tarafından hazırlanmış olumlama okursak kendimiz de o kadar iyi olumlamalar hazırlayabiliriz. Özellikle kaynağı bilinmeyen olumlamaları okurken hep şunu düşünürüm bunun bana ne faydası olacak? Bunun bana faydası olur mu? vs. İç sesimi dinler ona göre olumlama seçer veya yazarım.

Çekirdek inanç tespit çalışman hayırlı olsun:))Forumda hayatın kontrolünü elinde tutmak diye bir telkin yok ama bununla ilgili Abdullah Bey sana çalışma mutlaka gönderecektir.Bence ilk olarak Abdullah beyin önerdiği olumsuzlama ve ardından olumlamaları yap.Çünkü olumsuzlamalar tıkanıklıkları açıyor.Ardından olumlamalar tüm açılan alanı olumlu cümlelerle dolduruyor.Mutlu değişimlerin olsun:))

Teşekkürler Haticee önerilerini uygulayacağım.Dediğin gibi önce tıkanıklıkları açmak lazım.Çok teşekkür ederim :)

Ben de ilk aşamada çekirdek inanç tespitinden sonra size önerilecek olumlamalarla çalışmanızı öneririm. Olumlamalar hakkında forumdaki başlıkları okuyarak bilgi edinebilir ve belki kendi olumlamalarınızı yazxacak düzeye bile gelebilirsiniz. Olumlama sanatının incelikleri vardır. Ne kadar çok örnek ve uzmanlar tarafından hazırlanmış olumlama okursak kendimiz de o kadar iyi olumlamalar hazırlayabiliriz. Özellikle kaynağı bilinmeyen olumlamaları okurken hep şunu düşünürüm bunun bana ne faydası olacak? Bunun bana faydası olur mu? vs. İç sesimi dinler ona göre olumlama seçer veya yazarım.

Merhaba Sweet,önerilerin için çok teşekkür ederim :)

Çekirdek inanç çalışmasından sonra cd nekadar sürede geliyor,bilgisi olan yazabilir mi,birde çarşamba günü çok çok önemli bir iş görüşmem var,umarım bu hafta gelir,gelmez ise de iş görüşmesi için ne gibi olumlama önerirsiniz :)

Normalde pek ketumumdur kendimden bahsetmeyi hiç sevmem,neden bir günlüğe başladım hiç bilmiyorum y789 Neyse gelişmelerimi burdan yazarak hem kendimi daha iyi gözlemlerim hem belki birilerine faydam olur düşüncesindeyim smil56
Çekirdek inanç cd mi dört gözle beklemedeyim.Bu arada olumsuzlama ve olumlama çalışmaları yapıyorum.21 gün boyunca eksikliklerimi düşündüğüm olumlamaları seçtim onlara uygulayacağım.2 gün oldu başlayalı daha bir pozitifim,ayrıca geçmiş sıkıntıları aşmak için,daha öncede okuduğum "zero limit " kitabını yine okuyacağım,kitabı kenara atınca uygulamaları da bir kenara atıyorum.Bu arada olumlamaları gerçekten hissederek yaparken,birden derin bir nefes alıyorum ,benim kontrolümde olmuyor,iyi bir şey diye düşünüyorum.krz56

Hayatımda beni olumsuz anlamda en çok etkileyen şeyin babasızlık olduğunu düşünüyorum.Yıllardır görüşmüyoruz,ve hiç aramıyor.Yıllarca ondan nefret ettim.Ama 3 senedir araştırdım ve idrak ettimki bu nefretin ona bir utanma duygusu kattığı yok ,banada bir faydası yok.Hatta bana fazlaca zararı var.Erkeklere karşı ciddi anlamda güvensizlik oluştu bende ve arkadaşlıklarımada fazlasıyla yansıdı dusun2 .hatta babamı örnek alıp hayatımın hatasına düştüm çok sevdiğim nişanlımı terkettim,ve kendimi bu yüzden yıllarca affedemedim.Babamda beni terketti ya aklımca intikam aldım bende nişanlımdan dunk56 . Şimdi kendim için başlıca görevim ,onu affedip olduğu gibi kabul etmek.Bunun içinde meşhur hoopponopono yöntemini uygulamak.Babacığım seni seviyorum girlhaha

art56art56

hayırlı günlüklerin olsun inşallah... sevincli

Olumlamalar ne çokişe yarıyormuş düzenli yapılınca,etkisini önemli ölçüde farkediyorum hayatımda ,daha mutluyum.Bugün dışarı çıkacaktım,Kardeşimin arabasıyla çıkayım dedim,Annemde otobüsle git dedi.Normalde bu duruma acayip bozulurdum ben,hatta tavır yapardım anneme,ama gayet anlayışla karşıladım.Töbe tçbe neler oluyor bana,Hatta aradan yarım saat geçti annem arabayla git dedi,bende yok hayır istemiyorum Otobüsle gidebilirim dedim y789 hiç kızmadım.İnsanlarla iletişimimde daha pozitif bu aralar.Gülücükler saçıyorum smil56 Zero limit kitabını dün tekrar okumaya başladım.İkinci okuyuşta daha bir anladığımı hissettim,güzel kitap.

Dün canım pek bir sıkkındı,Olumlama da yapmadım açıkçası.Annemle tartıştım biraz.Abdullah beyle yaptığım çekirdek inanç çalışmamda bu sorun gün yüzüne çıkmıştı.Hayatıma çok müdahil olduğundan kendi hayatımın direksiyonuna pek geçemedim yıllarca.Bu bilinçle birşeyler daha bir gözüme batmaya başladı.Cd lerin gelmesini dört gözle bekliyorum.Yarın önemli bir iş görüşmem var.Çok heyecanlıyım ,Umarım benim için hayırlı olur. :)

Fotokontes :D kac gundur adın aklımda.cok tatlı nıck bulmussun...

çekirdek inanç cd mi beklemedeyim.Umarım yarın elimde olur neseli56
Bugün iş görüşmem vardı güzel geçti.Bugün bir konudaki önemli derecede eksikliğimi iyice farkettim.Hiç girişimci ruha sahip değilim.İnsanlardan yardım almak yada bir şeyler istemek yani bir nevi kendimin tanıtımımı yapmak konusunda önemli ölçüde eksideyim.Bunun sebebi nedir varmıdır bileniniz dusun2
pazarlamacı falan olsaydım şirket batırırdım girlhaha

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri