Forum'un Yeni Temasını Beğendiniz mi ?

Forumun Yeni Temasını Beğendiniz mi?

• Eskisi Daha Ýyiydi

Kullanılan: 0 0.0%
  • Beðenmedim

• Farketmez

• Kullanılan toplam oy
    1

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Forum'un yeni temasını beğendiniz mi?İsterseniz kendi beğendiğiniz rengi seçebilirsiniz.Yukarııda sağ köşede renk seçme butonları var.

Sitede bazı bölümlerin güncellenmesi gerekiyor.Özellikle scriptler bölümünde kişiye özel scriptlere bakanlar içerik olarak bir bilginin olmadığını söylüyorlar haklı olarak.
Çarşamba gününden itibaren bir çok bölümü güncelleyeceğim ve daha hızlı bir gelişim sürecine gireceğiz.

Bu siteyi ilk açtığımda masraflarını kendim karşılıyordum.Gerek tasarım gerekse hosting finansmanını kendim karşılamıştım.
Şu an sitemizin 750 gb lik bir band genisliği var.Ve site kendi kendini rahatlıkla finanse eder bir duruma gelmiştir.

Bir çok site finansman gücü olmadığı için kapanmakta ve varlığını sürdürememektedir.
Hayatim degisti için böyle bir sorun gözükmüyor.
2006 yılında sitemiz bir ay boyunca zirve 100'e reklam vermiştir.Oradan yaklaşık 1000 tıklama olmuştur.

2007 yılında daha hızlı bir gelişim süreci ve yenilikler olacaktır.

Forumun yeni teması çok iyi olmuş,Atakan bey size ve emeği geçenlere teşekkürler

Hedefimizde bunu başarmak zaten.Bir çok konuda sanat olsun sosyal aktiviteler olsun eğiti olsun insanların aradıklarını bulabilecekleri ve kendilerini geliştirebilecek aktivitelere adım atmak için istek duyacakları bir köprü oluşturmak. 12389

Yüzme ile ilgili bilgileri okuyan videoları izleyen bir kişinin yüzme için istek duyması,aikido felsefesini gören bir kişinin bile bu spora ilgi duyması gibi..
Bu aşamada üyelerimizin kendi yaptıkları sosyal faaliyetleri ,sporları ,dansları enerji ve mutluluklarını bizlerle paylaşması daha da iyiye gitmemizi sağlayacaktır.

blissy

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri