FORUM KULLANMA KILAVUZU

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

ademgumus_82

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Forumda insanların istediklerini bulabilmesi için yönlendirme olabilecek birşeyler yapılmalı bence, forum çok dağınık herkes ofline, gireni karşılayıp yönlendiren kimse yada yazılar yok konular nerde herkes nerde bu millet nereye gittiyu89
Tabiki bende bilmiyorum.4897

Hoşgeldiniz yanımıza. Ayrıca haklısınız. Uzun zamandır aklımda bu dediğiniz fakat bir türlü gerçekleşiremediğim bir şey. Belki bu mesajınız vesile olur artık. Biz buradayız. Sorulara da elimizden geldiğince yanıt vermeye çalışıyoruz ama sağlam bir kılavuz olsa çok daha süper olur.

Sevgiler.

Sevgili Adem ve Sweet,

kim kime kılavuz, kim ilerde kim geride, kim kimin yolunun yolcusu, hangi köşebaşı taşı bilmek mümkün mü?

kimse kimseye mesih değil herkes herkesin mesihi demiştim vaktin birinde,

kimse kimseye kılavuz değil herkes herkesin kılavuzu belki de.

belki bir sorunuzla aydınlatıverirsiniz birinin yolunu, belki tünelin ucundaki ışık bakmadığınız yolun sonundadır,
bu yolculukta varmak önemli mi ki kestirme yollar işe yarasın, her köşe başını ezberlermeden geçtikçe labirentler sizi geri getirmez mi?

Mevlana ne güzel söylemiş..

Nasibinde varsa alırsın karıncadan bile ders. Nasibinde yoksa bütün cihan önüne serilse sana ters.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri