Forum çıkış mesajlarınız...

meryemi

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
çıkarken buraya kısa bi hismiley (bye) yazmak isteyen arkadaşlara... (uzun bi bye da olabilir) f678h

sapkal89 sapkal89 sapkal89 sapkal89 sapkal89

Ynt: Forum çıkış mesajlarınız...

herkese iyi geceler... tatlı rüyalar... demeden çıkmak istemedim...

İyi Geceler... Tatlı Rüyalar... ttli3

hismiley hismiley

kiss3 kiss3

herkese mutlu günler... hismiley hismiley hismiley

bu başlık pek kimsenin ilgisini çekmemiş galiba y789

dusun ama olsun mesajlarımı gören görmeyen, okuyan okumayan herkese iyi akşamlar, iyi günler dilemeden çıkmak istemiyorum... sadanim

aslında başka bir yerde çıkarken veda ediliyorda olabilir... ama ben bulamadım...kendimce sitedeki heeeeeeeeerkese iyi akşamlar dilemek öyle çıkmaya devam etmek istiyorum... uy897

smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface

heeeeeeerkese iyi akşamlaaaaaaaaaaaaar....
kiss3 kiss3

İyi Akşamlar, İyi geceler meryemi... hismiley

iyi günler hayatimdegisti.com,

iyi haftalar heeeeeeeeerkese...

mutlu ve güzel değişimle kalın....

kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

eve gidene kadar ayrı kalacağız ama. eve de gitmek lazım.
görüşürüz. t678

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri