FORUM AKTİVİTELERİ KASIM AYI BAŞVURULARI

Işıldayan Safir

Administrators, Zerynthia
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
76
[flash]http://www.hayatimdegisti.com/banner4.swf[/flash]​
Merhaba arkadaşlar,
b-376266-g%C3%BClen_surat_gif.gif

Biliyorsunuz ki forumumuzun üye sayısı oldukça fazla. Ancak paylaşım yapan çok az arkadaşımız var. O nedenle forumu canlandırmak amacıyla daha önceden başlamış olduğumuz telkin cd hediyeli aktivite çalışmamıza Kasım ayında da devam edeceğiz.

Öncelikle tüm katılımcı arkadaşlarımızın katıldıklarını belirten mesajlar dışında ayrıca forum içinde paylaşımlar yapmalarını da rica ediyorum. Kazanacak arkadaşlarımızı kura ile değil emekleriyle belirleyeceğiz. Bu ayrıntıyı kimse atlamazsa sevinirim.

Değerlendirme Kriterlerimiz:

64387520xe4.gif
Üyelerin forumda aktiflikleri ve paylaşmış oldukları konular: Ancak hemen belirtelim ki kişisel gelişimle ilgili olan konular değerlendirilecektir. Mizahi konular ve oyunlar değerlendirme dışıdır.

64387520xe4.gif
Foruma katılan yeni üyelerin sorunlarına yardımcı olabilecek yapıcı yanıtlar vermeniz

64387520xe4.gif
Paylaştığınız konuyu resimlerle ya da video ile süsleyerek daha ilgi çekici hale getirmeniz

64387520xe4.gif
Konuların ilgili kategorilerde açılması

64387520xe4.gif
Başka bir yerden alıntı yapmak yerine kendi düşündüğünüz bir konuyu tartışmaya açmanız ya da aklınıza gelen bir konu ile ilgili olarak bilgi ve deneyimlerinizi yazmanız değerlendirilecektir.

64387520xe4.gif
Yine önemli konuları yanıt yazarak aktif hale getirebilirsiniz. Ancak burada yazılan mesajlarınızın niteliği önemli olacaktır. Sadece teşekkür içeren mesajlar değerlendirmeye alınmayacaktır. Yani çok mesaj yazılması değil amacımız.

64387520xe4.gif
Mevcut olan konuları ve linklerini bu başlık altında belirtip yöneticilere görevlerini yapmalarında yardımcı olabilirsiniz. Israrla mevcut konu açan arkadaşlarımız değerlendirme yapılırken eksi puan alabilirler. O nedenle konularınızı açarken arama yapmaya da özen gösterirseniz sevinirim.

64387520xe4.gif
Forum içerisine ahlaka aykırı, dini ve siyasi içerikli konular açmak, yazılar yazmak yasaktır. Bu tür paylaşımlarda bulunanlar önce yöneticiler tarafından uyarılır. Davranışın tekrarı halinde ise süresiz olarak forumdan uzaklaştırılırlar. Bu tür konulara rastlarsanız yöneticilerden birine konu linkini içeren bir uyarı mesajı yollayabilirsiniz. Her zaman dikkat edemeyebiliyoruz çünkü.

64387520xe4.gif
Ayrıca forumu daha aktif hale getirmek için önerileriniz olursa eğer onları da paylaşabilirsiniz.

Bu seçenekler ışığında yapacağımız inceleme sonucunda yapılacak seçimlerde 3 arkadaşımıza Hayatım Değişti Telkin CD www.telkincd.com dan seçecekleri herhangi 1 cd ismine özel olarak hazırlanıp gönderilecektir.

Ayrıca paylaşımlarınız sonucunda ileride forumumuzda moderatörlük için de değerlendirilebilirsiniz.

Katılmak isteyen arkadaşlarımız bu başlık altından katılmak istediklerini belirtebilirler. Tüm üyelerin istatistiklerini tek tek incelemek zor olacağı için ancak konu içinde katıldığınızı belirtirseniz değerlendirmeye alınacaksınız.

Şimdiden tüm katılımcı arkadaşlarımıza forumumuzu geliştirmek, güzelleştirmek ve daha aktif hale getirmek amacıyla yapacakları tüm paylaşımlar için teşekkür ediyoruz. Mutlu paylaşımlar.

Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın...

00117bu.gif

Bende varım, teşekkürler.

I'm in :) Hep bu anı bekliyordum. Ben de varım :)
Sevgiler...

ben de varım. krzm67

mutluyum mutluyum kendimi geliştirebildiğim ve benim gibi hayatı ciddiye alıp anın keyfini çıkarabilen herkese iyilikler

ben de varım, hep varım, :))

ben kendimi böyle bir etkinliğe hazır hissetmiyorum ama şimdiden bu etkinlik dahilinde okuyabileceğimiz güzel paylaşımlar için sabırsızlanıyorum:) bu fikrin sahibine ve bugünlere getirene çok teşekkürler:) aktiviteye katılan arkadaşlara başarılar, kolaylıklar diliyorum;) nice güzel paylaşımlar dileğimle:)

cliviafcım ayrıca tebrik ediyorum seni bu güzel etkinliğe katıldığın için;)

ışıkla kalın:)

bende varım...

Merhaba arkadaşlar,

Biliyorsunuz ki Ekim ayında katılımların oldukça az olması ve paylaşımların da yetersizliğinden dolayı telkin hediye edemedik. Dolayısıyla bu ay en "verimli" paylaşımları yapan 3 arkadaşımız 2'şer adet isme özel telkin kazanacak. Bununla birlikte beklentilerimin de daha fazla olacağını belirtmek isterim. Ayrıca konuda katıldığını belirtmeyen arkadaşlarımız "kesinlikle" değerlendirmeye alınmayacaklardır.

Mutlu paylaşımlar. sapkal89

varim diyoruuuummmm :)))

katılıyorum..telkin işin güzel yanı tabiki deee..bu ay vaktim var paylaşım yapmak için..

bende katılmak isterim ancak ne yapacağız pek anlamadım neyse araştırırım öğrenirim ismime özel istemez miyim hiç ya.ne güzellll.

Merhabalar daktilo,

Aktivite konusunda değerlendirme kriterlerimiz ve beklentilerimiz yeterince açık. İlk sayfada yazılı her şey. Okursanız eğer gereken bilgileri edineceğinizi düşünüyorum.

Sevgilerimle. actionsmile

katılmak istiyorum gerçi kasım ayından 10 gün gitti :) geç kalmadıysam bende talibim

teşekkürler anladım neler yapacağımızı umarım başarılı olurum bayramda ne kadar bağlanabilirim bilmiyorum ama ayarlarız bişiler.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri