forma resim eklemenin kolay yolu (resim upload sitelerinden kurtuldum)

teoman_

New member
8
HD RANK
Reaksiyon puanı
9
herkese merhaba
imageshack.us'a girerek forma resim yüklemek oldukça zahmetli bir iş. bizi bu zahmetten kurtaracak bir program var. ben kullanıyorum, oldukça pratik ve rahat...

öncelikle BURAYA tıklayıp, karşımıza çıkan sayfada Download imageshackert 0.5.1'ı indirelim.

programın adı imageshackert ve kullanımı şu şekilde:

79788982hp8.jpg

Bu ekrandan “Browse” tuşuna basarak yükleyeceğimiz resmi seçiyoruz

88395719jj6.jpg

Bu seçimi de yaptıktan sonra “Host it” tuşuna basıyoruz.

53353194ce9.jpg

sonra ikinci satırı seçip sağ tıklayarak copy url diyoruz.

79638412yv9.jpg

sonra da koypaladığımız resmin adresini istediğimiz herhangi bir forma girerek resim ekleme butonuna tıklayıp resim kodlarınının arasına yapıştırıyoruz

resim ekleme butonu burada smiliyface

56829630od0.jpg

son hali şöyle olmalı:

76257777sc2.jpg

mesajı gönder deyince forma resim ekleme işlemi tamamlanmış oluyor.
umarım yardımcı olabilmişimdir.

kolay gelsin...

Ynt: forma resim eklemenin kolay yolu (resim upload sitelerinden kurtuldum)

Güzel ve basit bir program. super

Teşekkürler Teoman... alk78

Ynt: forma resim eklemenin kolay yolu (resim upload sitelerinden kurtuldum)

teoman teşekkürler kaç gündür bunu arıyordum

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri