Firefox kullanıcıları Radyomuzu Bu Linkten Dinleyebilirler

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Ynt: Firefox kullanıcıları Radyomuzu Bu Linkten Dinleyebilirler

Radyo genel siteye girmeden forumda direk dinlenmeli,ben bilgisayarı açtımmı direk forum diyorum.sürekli bişeylere baktığım için portal a dönmem gecikiyor.

şuan dinlediğimiz müzikte telkin varmı

şu anda yayin başlamiştir

ilk defa radyo yayinini dinliyorum...super, tskler kiss3

Atakan bey istek isteyebiliyormuyuz girlhaha gerçi çaldığınız gayet güzel ttli3

iyi yayınlar actionsmile

Atakan bey, siteyi cok sevdigimden ve hepinizden cok seyler ogrendigimden olsa gerek, ve hepinizide cok merak ettigimden, yayini dinlerken cok heyecanlandim ve mutlu oldum, hazirladiginiz telkinler sayesinde cok iyi durumdayim, rabbim sizden razi olsun...radyoyu dinlerken aklima soyle bisiy geldi... toplantilarinizida canli sekilde dinliyebilseydik..ozellikle benim gibi katilma sansi olmayan arkadaslar icin cok iyi olurdu...

Verdiiniz linke tıklıyorum,kaydet seçeneği çıkıyor,kaydediyorum açılmıyor,bana yardım edebilecek biri varmı şaşkın Beceremedim bir türlü radyoyu dinlemeyi 88a

isobel ' Alıntı:
Verdiiniz linke tıklıyorum,kaydet seçeneği çıkıyor,kaydediyorum açılmıyor,bana yardım edebilecek biri varmı şaşkın Beceremedim bir türlü radyoyu dinlemeyi 88a
Şu an radyomuz aktif değil...Akşamları aktif oluyor.Linke tıkladığınızda gelen dosyayı masaüstüne kaydedip tikladiğinizda radyonun çalması gerekiyor...

Masa üstüne kaydettim,ama üstne tıklayınca bana uygun program bulunamadı diyor,hangi programla birlikte açmam gerekiyor? Bir de yayın akşam kaçta?
Teşekkürler hızlı yanıtınız için 96

isobel ' Alıntı:
Masa üstüne kaydettim,ama üstne tıklayınca bana uygun program bulunamadı diyor,hangi programla birlikte açmam gerekiyor? Bir de yayın akşam kaçta?
Teşekkürler hızlı yanıtınız için 96

Winamp'ın açması gerekiyor.Bu programı yüklerseniz açılacaktır..

Ben genelde forumdan dinliyorum.Eğer explorer kullanıyorsanız foruma girerken http://www.hayatimdegisti.com/forum yazmanız yeterli...Üst tarafta radyo çıkıyor...
Nurhanza zaman zaman akşamları müzik yayını yapip şiir okuyor.
Ben de son iki gündür radyoda yayin yapiyorum.Saat 23.00 gibi yayın yapabilirim.

Beceremeyeceğim sanırım bu programı ben,media player var bende,winamp olmadığı içinmi acaba? Olmazsa forumdan denerim,teşekkürler tekrar smiliyface

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri