FilmLerden Kareler ve Mizahi ResimLer

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Janer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
En sevdiğim filmler içinde ilk sırada olan Geleceğe Dönüş serisidir.

Her 3 bölümde de tüm olayların birbirleriyle bağlantılı olması çok güzel düşünülmüş. Mantığımın gelişmesinde bu filmin etkisini kesinlikle inkar edemem.

Çılgın Köpek Tannen karakteri beni çok güldürür. Marty her bölümde Tannen ve onun akrabaları olan benzer karakterlele mücadele eder.

Buford.JPG

Ayrıca Korkunç Bir Film serisi de beni en çok güldüren filmlerdir. Özellikle 4. filmin ilk sahnesine çok gülerim.

Scary-Movie-4-418635.jpg

Kemal Sunal ve Şener Şen in birlikte oynadığı filmler de beni çok güldürür.
Bunların yeri ayrı.

Kadınların kaybetmeyi sevdiği tek şey, kilodur :):)

Bu Eros kesin bana aşık, bu güzellikte yalnız kalmamın başka açıklaması olamaz:):)

Romantik filmler başlarken "Bu filmdeki erkekler tamamen hayal ürünüdür. Gerçek hayatla bir ilgisi yoktur." yazılmalı.

Ama öyle değil mi ya bence gerçek romantizm herkesin kendi arasında ve kişillere özel değişen anlar veya davranışlardır.

Gerçekten kadınlar o filmlerdeki gibi erkek beklemektense yanındaki erkeğin olabildiği kadar romantik yanını ortaya çıkarmaya çalışmalı. Nasıl derseniz bunun reçetesi olmaz doğaçlama olmalı. :D

utananadamBu bazı insanlarda hiç kolay değil sweeet :) Senin enerjin çok yüksek olduğundan hayatına çektiğin insanlar da farklı tabi :) Yine de dediğin gibi OL sunO0

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri