Etkin okuma olumlamaları

Dusunsel

New member
4
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Kitap okuma, hızlı okuma, etkin okuma adına subliminal telkin yapmaya karar verdim. Müzik prodüktörlüğü yaptığımdan ses frekanslarına hakimim ve onlarla oynayabiliyorum. Teknik açıdan bir sorunum yok tek eksiğim bu konu üzerine yapacağım olumlamalar :) Sizlerden ricam herkes bir olumlama yazabilir mi ? burda düzenler toparlarız ve sonra ben telkini yaparım isteyen arkadaşlarıma özel mesajdanda ulaştırırım ilgilenen herkese minnettarım kahvesmiley

Hepimiz bu konuda amatör olduğumuz için birşey diyemeyiz sanırım :D
bu konuyla ilgili script bulursan daha iyi olur bence

Zaten buldum yorumun için saol bu forumdan öğrendiğim tek şey bu foruma ihtiyacım olmadığıymış

Malesef kimse yardımcı olmuyor haklısın.

Kitap okuma, hızlı okuma, etkin okuma adına subliminal telkin yapmaya karar verdim. Müzik prodüktörlüğü yaptığımdan ses frekanslarına hakimim ve onlarla oynayabiliyorum. Teknik açıdan bir sorunum yok tek eksiğim bu konu üzerine yapacağım olumlamalar :) Sizlerden ricam herkes bir olumlama yazabilir mi ? burda düzenler toparlarız ve sonra ben telkini yaparım isteyen arkadaşlarıma özel mesajdanda ulaştırırım ilgilenen herkese minnettarım kahvesmiley

Zaten buldum yorumun için saol bu forumdan öğrendiğim tek şey bu foruma ihtiyacım olmadığıymış

olumlama konusunda bir yeteneğim bulunmaması nedeniyle, yardımcı olamıyorum... özür...

sorum şöyle: sizin bulduğunuz / yapacağınız / katkı sağlayacağınız vd. telkin içeriğinde, okuduğunu anlama ve her yönüyle objektif analiz / değerlendirme cümleleri de varmıdır?

kolay gelsin.... / sevgiler... / saygılar...

olumlama konusunda bir yeteneğim bulunmaması nedeniyle, yardımcı olamıyorum... özür...

sorum şöyle: sizin bulduğunuz / yapacağınız / katkı sağlayacağınız vd. telkin içeriğinde, okuduğunu anlama ve her yönüyle objektif analiz / değerlendirme cümleleri de varmıdır?

kolay gelsin.... / sevgiler... / saygılar...

Elbette ve telkinimi hazırladım dün gece dinledim uyurken rüyamda sürekli kitap gördüm kuzenimin evine gidiyorum kitaplığında buluyorum kendimi sonra kitap satan mağazalarda geziyorum sürekli kitap dolu bir rüya gördüm sanırım işe yarıyıcak

Elbette ve telkinimi hazırladım dün gece dinledim uyurken rüyamda sürekli kitap gördüm kuzenimin evine gidiyorum kitaplığında buluyorum kendimi sonra kitap satan mağazalarda geziyorum sürekli kitap dolu bir rüya gördüm sanırım işe yarıyıcak

sizin adınıza sevindim... gelişmeleri bildirirseniz, sevinirim..

kolay gelsin... / sevgiler...

Şuanlık olan tek şey 1 cümleyi bile zar zor okuyabilmem. Şimdi kitap okuyacağım y789

Sonuç nedir dusunsel devam ediyor musun?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri