ESMA-ÜL HÜSNA ÇALIŞMASI YAPACAĞIM.bU KONU HAKKINDA BİR BİLGİSİ OLAN VAR MI?

jaimemiamor

New member
1
HD RANK
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
141
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Herkese merhaba sevgili site sakinleri;
Esma-ül Hüsna çalışması yapacağım.Yani bir amaç için hayatımda gerçekleştirmek istediğim bir amacım var.Dünyaca ünlü bir şarkıcı olmak.Bunu için esma çalışması yapmak istiyorum.Ve bolluk bereket için,erteleme alışkanlığı için.Ben belli bir amaç için çekeceğim için sayıyla çekilmesi gerekiyormuş.İnternetten bayağı bi araştırdım.Hiç aranızda esma-ül hüsna çalışmasına katılan var mı?Bu konuyla ilgili bana kitap önerebilir misiniz?
 
mehmet çobanoğlunun rabbin nefesi isimli kitabını öneririm.bu kitapta sayı tavsiye edilmiyor. bunun dışında nilda ferhan efeçınarın esmaların gizli hazinesi kitabını inceledim. satın almayı düşünüyorum. bu kitapta sayı var sanırım. ikisini de inceleyin derim
 
mehmet çobanoğlunun rabbin nefesi isimli kitabını öneririm.bu kitapta sayı tavsiye edilmiyor. bunun dışında nilda ferhan efeçınarın esmaların gizli hazinesi kitabını inceledim. satın almayı düşünüyorum. bu kitapta sayı var sanırım. ikisini de inceleyin derim
Senihacım esmaların gizli hazinesini inceledim ama rabbin nefesini inceleme fırsatım olmadı.Dediğim gibi belli bir sayıyla çekilmesi gerekiyormuş.Tabi bir amaç için çekilecekse yan ibşeyleri başarmak istiyosan diğer türlü istediğin kadar çekebilirsin.Nilda ferhan efeçınar sitesinde detaylı bi şekilde açıklamış niye sayıyla çekilmesi gerektiğini.
 
sayılı ,sayısız her ikisinin de faydaları olacağına inanıyorum. ben sayısız çekiyorum ve faydasını gördüm. sayıyla çekebilmek için her gün düzenli çekmek gerekiyor. bu beni yorar açıkçası. esma çalışması yapın derim. hangi esmayı çekiyorsanız beyinde o esmayla ilgili açılım oluyor. hücreler atağa geçiyor. hepimizde farklı esmalar daha etkin. etkin olmayan esmaları çekince(anlamlarını bilerek ) o esmalar bizde aktif olmaya başlıyor.
 
Bence de frekansına girdikten sonra o kelimenin sayılar anlamsızlaşır. Bir kere bir etkili olabilir binbir kere bile etkisiz olabilir. Manasını bilerek frekansına ulaşarak söylenmeli. Ki bence dualar da öyle.
 

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst