Eskisi gibi olmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Antix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Antix

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar hepinize merhaba ...

Benim beklentim ;

Artık duygusuz biri oldum ne ağlıyorum ne gülüyorum uzun zamandır boşluktayım . Sadece birisi güldügünde somurtmaym diye gülüyorum başka elimden birşey gelmiyor . Çok kötü bunalımlar gçirdim . İnancım olmasa r edecektim o durumlara geldim .

Artı bide üstün görme var bende onu atlatmak istiyorum . Aslında çevremdekilerin bana karşı davranışlarından dolayımı kaynaklanıyor bilmiyorum ama bunu atlatmak istiyorum .

Bana birisi birşey anlatırken karşımdakinin ne anlattığını dinlemiyorum pek fazla önemsemiyorum sadece cevabımı bana uygun biçimde nasıl versem diye düşünüyorum onuda veremiyorum zaten çünkü bu ben ben değilim . Karşımdaki ile konuşurken gözlerimde yalandan mutluluk kendime güven duyduğumu belirtmeden duramıyorum . Aslında öyle olması lazım .
Ama yalandan değil tamamen içten gelimsel şekilde .Başkaları benim hakkımda ne düşünür diyerekten iç sesim susmuyor .

Bundan bi kaç yıl öncesine kadar çok iyiydim hani herkes hayatta bi yere gelmek ister ya bende tam onu yakalamıştım . Kısa sürdü ama şöyle özetleyeyim kendime duydugum güven topluluk karşısında rahat konusmam özgüvenim , hayata bakış açım , pozitif enerjim , göz temasında rahatlıktan öte karşı tarafı illaki etkilerdim , doğallığım vs vs..on numara idim . Ama şimdi öylemi berbatım hiç istemediğim bir durumdayım . Yapmacık bir insan oldum yazdıklarımın tam tersi var bende hatta sosyal fobide başlamıştı ama o geçti çok şükür onu gönderdim . Benim beklentim ben bunları yaşamış birisi olarak eskisi olmak istiyorum ama malesef olamıyorum . Sizce Olabilir miyim ? Atakan Bey sizdende yardım , öneri bekliyorum . Şimdiden teşekkürler ...

2 hafta ego sucluluk dinledim . şimdi 1 haftadır da ego kendine güven mutluluk dinliyorum çok nadirde olsa pozitif bakabiliyorum hayata önceden onuda yapamıyordum .

İşte sıkıntı orda kardeş her gece dinliyorum Ego + Sucluluk 2 hafta , Ego + Kendine güven + Mutluluk 1 hafta , şimdide Başkalarının düşüncelerini önemsememe + Topluluk + Ego + Erteleme ve günde 1 defa da depresyon dinliyorum 4 .hafta bitcek ve ben hala mutsuzum hayatla küskünüm . İlk dakikalarda etkisini hissetmiştim . Ama şimdi sadece göz teması etkisi var . o yüzden neden bu kadar etkisinin geciktigini anlayamadım .

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri