Eski Mesajlar Silinmiş

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Forumda bakım yaparken eski mesajları sil diye bir seçenek vardı.Ben bunu özel mesajlar olarak algıladığım için bakım esanasında sildim.
Meğerse bu seçenek belli bir tarihten önce ki forum mesajları siliyormuş.Sonuç olarak mesajların yorumların bir kısım silindi
Neyse artık bundan sonra daha çok yazarak telafi ederiz artık :(

Bir cok üyenin Murat dahil yorumları benim yazdigim bir cok bilg vr anketler silinmiş..

Bu durumdan ötürü forum üyelerimizden özür diliyorum..

Daha önce gönderdiğiniz yazilar gozukmuyorsa bundan kaynaklaniyor olabilir.

Ynt: Eski Mesajlar Silinmiş

Gerçekten forumda çok önemli mesajlar vardı.Tarihten telkinler bölümü anketler, yorumlar..
Hepsi gitmis..
Yinede her iste bir hayir vardir diyorum.

Üyelerimizden daha çok yazmalarini goruslerini ifade etmelerini istiyorum.Bugun forum icin yeni bir baslangic olsun..

Belkide bu olay sembolik olarak forumdaki arkadaşların ve ritmotrans dinleyen arkadaşların içsel temizliğini ifade ediyordur. Eskiyi bırakıp, oradan sindirdiklerimizle yola devam edeceğiz demekki. Şimdiki anın farkındalığı ile yeniden paylaşırız forumda benzer şeyleri. Söylediğin gibi her iş te bir hayır vardır.

Bencedeforum çok daha iyi olacak.Ayrica mevcut telkinleride yenileyecegim.Çok daha etkili mp3 ler siteye yüklenecek.
Bundan sonrada bakim yaparken daha dikkatli olurum artik hismiley

Hasır Şapka Üzerine Kanaviçe Çiçek Motifi İşleme

Hasır Şapka Üzerine Kanaviçe Çiçek Motifi İşleme

Geleneksel kanaviçe örnekleri ile modern hasır şapkaları süsleyebilirsiniz. Modern ve geleneksel dantel örnekleri ile harmanlanmış şapkaları yaz aylarında hem çok sevecek hem de göz dolduracaksınız!

Malzemeler ;

- DMC Muline Sarı Nakış İpliği - 3078 -

- DMC Muline Mavi Nakış İpliği - 3845

- DMC Muline Yeşil Nakış İpliği - 581

- Hobium 57,5 cm Hasır Şapka

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri