Eski ama taze üye :)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Freshness

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Bu siteye uzun zaman önce üye oldum. Kimi zaman uğradım,saatlerce konuları deştim,kimi zamansa aylarca yüzüne bakmadım. Aktif olmaya karar verdiğimde rumuzumun değişmesi gerektiğini düşündüm. Atakan Bey'e rica ettim sağolsun kırmadı beni :)

Son aylarda hatta hayatımın büyük bölümünde sorunlar yaşadım. Çok şükür bugüne gelebildim. Kişisel gelişim kitaplarının yüzlercesini okudum. Teori olarak her şey var ama iş uygulamaya gelince malesef tembel ve korkak çıktım.

Kendimi tanımak ve daha iyi yönde gelişmek için buradayım. Şu aralar yalnızlık duygusunu çok hissediyorum. :( Hissetmekle kalmayıp yaşıyorum da..

Buraya gelmek isteyişimdeki nedenlerden biri de güzel dostlukları,pozitif enerjiyi görüp ucundan biraz kapmaktı. İlk günler çekimser davranabilirim,alıştıkça çenem düşer,paylaşımlarım artar.
Biraz kendime güvenmeye ihtiyacım,bir de inanmaya..

Zamanla kendimden söz etme cesareti gösteririm. Anlatmak,paylaşmak için buradayım ve tekrar MERHABA :)

merhaba freshness hoşgeldiniz.
mutlu paylaşımlar diliyorum.

hoşgeldiniz.. Okudum inceledim zamanında demişsiniz.. bende az önce keşfettim siteyi ve az önce üye oldum... Yalnızlık,güvensizlik,antisosyallik.. ne ararsanız var.. ya bişey diyeceğim.. yabancılık çekiyorum siteye.. daha doğrusu çok fazla kişisel gelişim kitaplarıda okumadım ve böyle bişeylede ilk kez karşılaştım.. sizce gerçekten faydası oluyor mu ??? Yabancı hissettim kendimi :S

Merhabalar Freshness,

Tekrar aramıza katılmana sevindik..Paylaşımlarının devamını diliyoruz..

Yine yeniden hoşgeldin.actionsmile

1demethuzunblogcucomqa4.gif

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri