Erken kalkmak istemiyorum

girayhan

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Benim sorunum ne zaman yatarsam yatayım hep 6:00 da kalkıyorum. Gözlerimin altı hep çukur oluyor yorgun gözüküyorum. Yurtta kalıyorum en erken 24:00 gibi ışık kapanıyor. Tolvon kullanıyorum 1 tane yatmadan önce. Dün de uykuya yardımcı telkin sipariş verdim. Nasıl biyolojik saatimi düzeltebilirim sizce? Saat 8:00 da kalkmak istiyorum.

yatmadan önce kendi kendine telkin et biraz da erken uyu şöyle bir telkin olabilir : sabah 8 de uyanıyorum gibi veya o anı hayal et sabah kalktın saatine bakıyorsun ve saat 8.00 yüzünü yıkamaya gidiyorsun yüzünü yıkadıktan sonra uykun tamamen kaçsın diye ensene birkaç damla su serpiştiriyorsun bu kadar :d

uyku bir çok insanın başlıca sorunu

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri