Enerjinizi Yüksek Tutun (UYARI!)

heromaster

New member
6
HD RANK
Reaksiyon puanı
2
Web sitesi
t.me
Sevgili Dostlarım Bu Bir Uyarı- Lütfen Paylaşın: Bu dönem enerji değişimlerinden dolayı bazı negatif enerjiler , insanların enerji alanlarına yapışıyor ve insanların enerjilerini emiyorlar. Buda insanlarda enerji düşüklüğü, ani asabiyet, parlama, uyku hali, kafanın içerisinde sürekli olumsuz düşünce, amaçsızlık, sabırsızlık gibi ruh halleri yaratıyor.
YAPMAMIZ GEREKENLER:Herzaman mümkün olduğunca burundan yavaş ve derin nefes alıp burundan yavaş nefes veriyoruz. Herhangi bir olay karşısında sakin olmayı seçiyoruz ve Sevgili Baş Melek Mikail Bedenimi ruhumu enerji alanımı mekanımı ve sevdiklerimi ilahi koruma altına al ve vakumla arındır. Sevgili Baş Melek Jophiel ve Sevgili Baş Melek Mikail lütfen egomu dengeye almamda ve kafamın içerisindeki tüm olumsuz düşüncelerin benden uzaklaşmasında yardımcı ol...

bunlara ilaveten ve/veya bol bol Ayetel Kürsi + Nas ve Felak Sürelerine ilaveten şu dua yıda okumakta büyük fayda var

Rabbi enniy messeniyeş şeytanu Binusbin ve azâb;
Rabbi euzü BiKE min hemezatiş şeyatıyn;
Ve euzü BiKE Rabbi en yahdurun;
Ve hıfzan min külli şeytanin marid;

Bülent Gardiyanoğlu
Uluslararası Yaşam Nefes Koçu ve Kuantum Düşünce Tekniği Geliştiricisi

bizi bilgilendirdiğniz için size ne kadar teşekkür etsem az

Sevgili Dostlarım Bu Bir Uyarı- Lütfen Paylaşın: Bu dönem enerji değişimlerinden dolayı bazı negatif enerjiler , insanların enerji alanlarına yapışıyor ve insanların enerjilerini emiyorlar. Buda insanlarda enerji düşüklüğü, ani asabiyet, parlama, uyku hali, kafanın içerisinde sürekli olumsuz düşünce, amaçsızlık, sabırsızlık gibi ruh halleri yaratıyor.
YAPMAMIZ GEREKENLER:Herzaman mümkün olduğunca burundan yavaş ve derin nefes alıp burundan yavaş nefes veriyoruz. Herhangi bir olay karşısında sakin olmayı seçiyoruz ve Sevgili Baş Melek Mikail Bedenimi ruhumu enerji alanımı mekanımı ve sevdiklerimi ilahi koruma altına al ve vakumla arındır. Sevgili Baş Melek Jophiel ve Sevgili Baş Melek Mikail lütfen egomu dengeye almamda ve kafamın içerisindeki tüm olumsuz düşüncelerin benden uzaklaşmasında yardımcı ol...

bunlara ilaveten ve/veya bol bol Ayetel Kürsi + Nas ve Felak Sürelerine ilaveten şu dua yıda okumakta büyük fayda var

Rabbi enniy messeniyeş şeytanu Binusbin ve azâb;
Rabbi euzü BiKE min hemezatiş şeyatıyn;
Ve euzü BiKE Rabbi en yahdurun;
Ve hıfzan min külli şeytanin marid;

Bülent Gardiyanoğlu
Uluslararası Yaşam Nefes Koçu ve Kuantum Düşünce Tekniği Geliştiricisi

valla o kadar yerinde bir paylaşım yapmışsınız ki ALLLAH SİZDEN RAZI OLSUN..ben o dediğiniz duayı günde 200 defa okumaya çalışıyorum ve şeytanın bana verdiği vesvelerden kurtuluyorum ve kendime güvenim geliyor..dualarla ayaktayım şu an..ALLAH herkesin yardımıcısı olsun...

olumlu düsünme hayatimizin bir parcasi olmasi gerek ille bu siralar yarinlar yada gecmislerde degil.. Yinede bilginiz icin tesekkürler..

Bu ara Melek Jophiel Melek Israfil mi oluyor ???

Elbette olumlu düşünceler hayatımızın bir parçası olmalı ama güneş sistemi foton kuşağına yaklaştığından dolayı 2012'den itibaren insanların üzerindeki enerjiler çok değişmeye başladı bilgilendirmem bu anlamdaydı.
Daha sonra foton kuşağını ve enerji değişimlerini ayrıntılı paylaşırım inşallah...

Basmelek Jophiel (okunusu Cofiel)

Jophiel Allah'in güzelligi anlamina gelir. Düsüncelerinizi, kendinizi, etrafinizi, ortaminizi güzellestirmek icin Jophiel'i yardima cagirabilirsiniz. Egonuzun esiri mi oldunuz, ya da bir sekilde negatif düsünceler silsilesine mi kapildiniz, Jophiel, lütfen düsüncelerimi güzellestir, simdi, diyin ve basmelek Mikail ile birlikte aninda egonuzu uzaklastirin. Jophiel'i ayni zamanda Feng Shui basmelegi olarak da düsünürüm - evimi, dolaplarimi düzene sokmam gerektiginde Jophiel bana sabir ve zevkle bu isleri yapmamda yardimci olur. Aurasi cok koyu pembedir.

sevgi ve ışıkla....

bilginiz icin tesekkür ederim, daha cok kendi dilimde bir melek ismi ile merak etmistim o yüzden di sorum..

sizi elestirici bi sekilde yazmadim, dedikleriniz dogru sadece bunlari bugünlere yarinlara gecmislere ille kisitlamayalim diye vurguladimdi..

bilgileriniz cook verimli, tesekkür ederim..

sevgiyle huzurla mutlulukla ve pozitif enerji ile kalin

bilginiz icin tesekkür ederim, daha cok kendi dilimde bir melek ismi ile merak etmistim o yüzden di sorum..

sizi elestirici bi sekilde yazmadim, dedikleriniz dogru sadece bunlari bugünlere yarinlara gecmislere ille kisitlamayalim diye vurguladimdi..

bilgileriniz cook verimli, tesekkür ederim..

sevgiyle huzurla mutlulukla ve pozitif enerji ile kalin

İlginizden dolayı ben de teşekkür ederim
hepimize sevgiyle huzurla mutlulukla ve pozitif enerji dolu günler...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri