En İlginç Buluşlar, Tarihte İlginç Buluşlar

strongman

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
2
En İlginç Buluşlar, Tarihte İlginç Buluşlar
Böyle ilginç tasarımları acaba nasıl akıllarına geliyor? Hiç merak ettiniz mi? Ben gerçekten merak ediyorum. Alışılmadık masa üstü aksesuarlarını ve Zagoory Designs tarafindan detayına kadar düşünülmüş metalden zımba teli çıkarıcılar ve zımbalar goril, ayı, dragon, aslan, ve daha da değişik şekillerde tasarlanmış.
Gerçektenden de bir birinden ilginç buluşlar insan hayret ediyor.
Sallanan-sandalye.jpg

Kulp.jpg

Masa-lambasi.jpg

CDlik.jpg

Saklama-kabi.jpg

Gece-Lambasi.jpg

En-kucuk-otel-odasi.jpg

Kafatasi-kask.jpg

Savas-basligi.jpg

Trenle-ev-nakliyat.jpg

ilginc-sac.jpg

Gul-dondurma.jpg

usb-isvicre-cakisi.jpg

transparan-kayik.jpg

Yarasa-mandal.jpg

Buz-kalibi.jpg

uydu-anteni.jpg

kopek-koltugu.jpg

ilginc-566.JPG

fare.jpg

resim-9877.jpg

resim-9800.jpg

anahtar.jpg

ilginc.jpg

furniture.jpg

post-1182.jpg

nail.jpg

image0072.jpg

wc17ay8su.jpg

southafrica9cn.jpg

night_time.jpg

onlyinjapan52rf1ig.jpg

00025234.jpg

post-11821-1125149328.jpg

canta5lc.jpg

689qo.jpg

poset69.jpg

lamba.jpg

image-90.jpg

newcarpool.jpg
1183413347bardak.jpg

Böyle ilginç tasarımları acaba nasıl akıllarına geliyor? Hiç merak ettiniz mi? Ben gerçekten merak ediyorum. Oturup ta “aaa şu bardaktan su içerken burnun gözükmedi. Hadi burunlu bardak yapalım” demiyorlardır herhalde
cheesy.gif
Sizce nasıl yeterince yaratıcı bir ürün mü
1183329571koltukjpg

Gördüğünüz gibi koltuk açıldığında dört kişilik ve bir masası oluyor. Toplanıldığın da ise dekoratif bir eşyaymış gibi duruyor
1193949035masa-sanati.jpg

Blackberrysinden ve zımbasından bıkan yöneticiler - alışılmadık masa üstü aksesuarlarını kaçırmayın.
Zagoory Designs tarafindan detayına kadar düşünülmüş metalden zımba teli çıkarıcılar ve zımbalar goril, ayı, dragon, aslan, ve daha da değişik şekillerde tasarlanmış.
Yöneticiler, zekice tasarlanmış aksesuar ile artık masanızı sanat formuna dönüştürme vakti geldi
25.jpg

23.jpg

21.jpg

7.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri