En Çarpıcı Bakışlar...

comte

Moderator
16
HD RANK
Reaksiyon puanı
43

1.jpg

Alexis Bledel

2.jpg

3.jpg

Aishwarya Rai

4.jpg

5.jpg

Keith Bosworth

6.jpg

7.jpg

Angelina Jolie

8.jpg

9.jpg

Rachel Hurd Wood

10.jpg

11.jpg

Adriana Lima

13.jpg

Gael Garcia Bernal

14.jpg

15.jpg

Kirstin Kreuk

16.jpg

Ynt: En Çarpıcı Bakışlar...

kahverengi bakanların çarpıcılığı yok anlaşılan. sung66 ondan çarpamıyoruz kimseyi y789

güllerin perisi çok haklısın canım. ,

eğer öyle bakmak bir yetenekse ben çok yeteneksizim.

en gizemli bakışlarda renkli gözlerde. adeta büyülüyor insanı.

şimdi bi benmi etkilenmedim bu bakışlardan yaaaa:(:(

Aishwarya Rai en etkili bakış bence bu bayanda ozellikle filmlerini izlemiş biri olarak soylüyorum çok güzel bakışları var bir bayan olarak ben bile beğeniyorum :)

Oraya bir de Robert Pattinson'u koycaksınız ama kendisini değil Edward Cullen resimlerini çünkü acayiiip manyak bakıyor hastayım o adama yaaa. Yüz hatları çok soğuk ve sert muhteşem ve ötesi..puuuuuufffff süper adam yaaa...sevincliRobert Pattinson isterse vampir olsun yeter ki benim olsun y789

konuyu biraz dağıtmış olucam belki ama bence en carpıcı bakış bu y789
4.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri