Ego'mu ( Gizli Düşüncelerimi kıramıyorum...

ac_milan_ac

New member
2
HD RANK
Katılım
28 Ocak 2011
Mesajlar
209
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Selam arkadaşlar beni tanıyanlar vardır mutlaka.
Ben Aykut Oğut'un - Evrenden Torpilim Var kitabını okudum ve şu sonuçları çıkardım.
-Evrene hangi enerjiyi gönderirsek onun meyvelerini alırız
-Evrene yollayacağımız pozitif enerjilere ego neden olabilir
-Ego bizim küçük yaşlarda aldığımız kesin yargılı kararlardır.

Neyse arkadaşlar siz benden daha fazla biliyosunuzdur egonun ne oldugunu.Sorum şudur ki ben evrene gereken tüm pozitif enerjimi göndermeye calıstım ama ertesi gün içimden ego sürekli geliyor sürekli geliyor durduramıyorum ne yapmam lazım ego nun etkisinden kurtulmak için yardım edin lütfen
 
Aykut Oğut bu konuda bir tv programında şunu önerdi: Sadece izle. İzle olayın dışına çık ve onu yakala. Yani sen o sesi kontrol edebilirsen değişim için gücü avcunun içine almış olursun. Yaptım. Ego sesini her fırsatta yakala. Ama ona inanma sen neyi düşünmek istiyorsan onu düşün pozitif düşün. Ama bence hala ego sesin seni etkiliyor bununla başa çıkmayı öğren.

Sevgiler.
 
aynalı kitabında yazıyordu sanırım A kutusundan B kutusuna geçme yöntemi vardı onu bi oku istersen
 
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst