Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği

Merhaba cd ler indirilemiyor galiba linkler bozulmuşactionsmile

Merhaba benim sorum telkinler sürekli acilmadi lazim acaba devam nasil calistirabilirim?yardim edecek delikanli kim var

Atakan bey benim bir sorum olacak size cevaplarsaniz cook sevinirim😊Oglum 9 yasinda ve okulda hep problem var alinganlasti arkadas cevresinde asiri dislaniyor ve ögretmeler de kiziyor cok psikologa gittim ama hic biseyi yok.sadece konsantrayon bozuk dediler.kendine güceni yok korkuyo hep belki ben sebep oldum bilmiyorum.telkinleri dinletmek istiyorum ama hangisinden baslamaliyim?acil yardima ihtiyacim var kendini savunamiyor korkuyor😔

ben leptopta nasil indirebilirim.ne yapacagimi bilmiyorum.ilk kez bisey indircem nasil inecek yardim ltf anlatirsaniz sevinirim

İmzamdaki gerekli link e tıklayın, yönlendirecektir.

Yandex den dinliyorum ama leptoptan ego ney telikn istiyorum onu yapamadım..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri