Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Sn. Moderatör
Öncelikle ellerinize sağlık.
Bir tıp doktoru olarak sizi kutluyorum
Sormak istediğim bir konu var.
Bazı MP3 lerin metin içeriğine girerseniz, hem ingilizce hem de Türkçe olarak görünüyor.
İndirilen mp3 hangi lisanı içeriyor acaba ?
Bunu nasıl anlayabileceğiz?
Aydınlatırsanız sevinirim.
Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.
Saygılarımla.

mkarav68 ' Alıntı:
Sn. Moderatör
Öncelikle ellerinize sağlık.
Bir tıp doktoru olarak sizi kutluyorum
Sormak istediğim bir konu var.
Bazı MP3 lerin metin içeriğine girerseniz, hem ingilizce hem de Türkçe olarak görünüyor.
İndirilen mp3 hangi lisanı içeriyor acaba ?
Bunu nasıl anlayabileceğiz?
Aydınlatırsanız sevinirim.
Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.
Saygılarımla.

Metinlerin orginali İngilizce olup telkinlerdeki Türkçe dir. Bu konu da Admin e yani Atakan Bey e danışırsanız veya forumda incelem yaparsanız gerekli açıklamayı bulursunuz...

Yeni favorim sanat müziği.sanat müziği ile yapılan telkinleri dinlemeye yeni başladım.Bir önceki favorim naw age idi.Bundan böyle sanat müziği.sanat müziğini hiç dinlemeyenlere duyrulur.gerçekten çok güzel deneyin. alk78 alk78

kahvesmiley Bıktım New age dinleye dinleye desenize Kadir Bey şuna y789

Valla doğru üstad ama türk sanat müziğide hiç fena değil.Açıkçsı yaşlı müziği diye nitelendirirdim hep.

sana muziği versiyonunu cok hosuma gıttı ama suresı 1:40..cok kısa geldı..acaba daha uzun da ben de mı acılmadı..tesekkurler..

yanilsama ' Alıntı:
sana muziği versiyonunu cok hosuma gıttı ama suresı 1:40..cok kısa geldı..acaba daha uzun da ben de mı acılmadı..tesekkurler..
İndirirken bir sorun olmuş demek ki...Bu mp3 bundan uzun.Tekrar indirmenizi tavsiye ederim.Birde dosya inerken bakın kaç mb..İndikten sonrada kontrol edin.Tüm dosyalari ayni anda indirmek yerine teker teker indirmeyi tercih ediniz.

tekrar ındırdım ama ne yazık kı gene kısa.. artık dıgerlerını dınleyım.. tesekur ederım..

merhaba ben yeni üyenizim...mp3leri indirdim doğa telkini.. fakat su sesinden başka bişey yok.. dusun

Ayyıldız hoşgeldin,
Evet o doğa sesleri grubundan su sesleri olan şimdilik sadece su sesi var bu gruptan.
Su sesi rahatlatıcı olabiliyor bazı zamanlar, eğer verim alamazsan başka müzik türlerini dene sonradan...

Sevgiler, paylaşımlarını bekliyoruz.

Ynt: Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği

merak ettiğim bir husus var.bu mp3leri ne kadar süre ile dinlemek lazım.ne kadar dinlemek lazım.telkinin bir sakıncası olmaz.Yan etkisi yoktur tabi ama :)
birde bazılarını önce bazılarını da daha sonra dinlemek gerekiyormuş.bu nedenle de önemli bu soru.
İlginize şlimdiden teşekkür eederim

mustafa2023 ' Alıntı:
merak ettiğim bir husus var.bu mp3leri ne kadar süre ile dinlemek lazım.ne kadar dinlemek lazım.telkinin bir sakıncası olmaz.Yan etkisi yoktur tabi ama :)
birde bazılarını önce bazılarını da daha sonra dinlemek gerekiyormuş.bu nedenle de önemli bu soru.
İlginize şlimdiden teşekkür eederim
İmzamın altında rehber bölümü linki vardir..
Orada aradığınız bilgiyi bulabilirsiniz.

merhaba ben yeni üyenizim.ney telkinli mp3 leri indirdim.dinlemeye bu gün başladım.dinledikçe duygu yoğunluğu yaşıyorum...
bir de sorum olacak ego güven güçlendirici (sanat müziği olanda) sözlerde var.telkinleri duymanız gerekmez demişsiniz.bunda da telkin var mı?daha doğrusu tüm mp3ler de telkin var mı?teşekkürler...

Hulya merhaba. bende seningibi merak etimdi muzikte sozler var ve acaba dedim telkin olsada iki soz birbirnirine karismiyormu? sana cevap verilirken banada verilmis olacak. bende cevap isteyenlerdenim gulensmiley.

hülya ' Alıntı:
merhaba ben yeni üyenizim.ney telkinli mp3 leri indirdim.dinlemeye bu gün başladım.dinledikçe duygu yoğunluğu yaşıyorum...
bir de sorum olacak ego güven güçlendirici (sanat müziği olanda) sözlerde var.telkinleri duymanız gerekmez demişsiniz.bunda da telkin var mı?daha doğrusu tüm mp3ler de telkin var mı?teşekkürler...
Merhaba Hoşgeldiniz
Tüm mp3 lerde telkin vardir...
Genelde telkinleri ney,doğa sesi vb gibi sözsüz müziklere yapiyorum.Ancak rock gibi cok sert müzikler olmadığı sürece sanat müziği gibi mp3 lere telkin yapilabilir.
Sanat müziği ile telkin karişmaz.Ancak böyle bir endişeniz varsa dilerseniz sözsüz olanları tercih edebilirsiniz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri