- Reaksiyon puanı
- 45
Eğitimci:
Özlem Şahin
Reiki & Spritual Healing Master
Kuantum Yaşam Koçu & Kuantum İsim Analisti
Katıldığı Sertifikalı Eğitmenliklerden Bazıları:
Kuantum Yaşam Koçluğu
Öğrenci Koçluğu
Nefes Eğitmenliği
NLP
Shamanic Healing (şaman şifacılığı)
Kuantum Nefes
Kuantum Dokunuş
Abundance Prosperity Reiki (bolluk ve bereket)
Kristallerle şifa ve Radyastezi yöntemi
Kundalini Reiki
İmera Reiki
Violet Flame Reiki
Golden Triangle
Eğitmen olmasının yanı sıra farklı alanlarda maddi ve manevi olarak öğrenimine devam etmektedir.
Yaşam Misyonu:
Tüm Dünya'da yaygın olmasına rağmen kaderci bir toplum oluşumuzun büyük etkisi ile yaşamlarımızın sorumluluğunu almaktan kaçınıyoruz.. hatta pek çoğumuz böyle bir sorumluluğumuzun olduğunun farkında bile değil..
Bir zamanlar ben de 'böyle gelmiş, böyle gider' diyenler takımının üyelerindendim.. yaşamın beni sürüklediği yere doğru gider 'neden ben' derdim.. taki kendi gücümü keşfedene.. yaşamımın sorumluluğunu alarak istediğim yaşamı tezahür ettirene kadar..
'ben başardıysam herkes başarabilir' felsefesi ile uygulamalarımı bilimsel zeminler üzerinde gerçekleştirilebilir oluşunu, yaşamımın sorumluluğunu almak isteyen tüm dostlarım ile paylaşma yolunu seçtim..
Mutlu huzurlu bir dünya için öncelikle ülkelerin, toplumların değişmesi gerekmekte.. Toplumların değişmesi için bireylerin değişmesi gerekmekte.. Bireysel eğitim, kişisel gelişim bu sebeple yaşantımızın ayrılmaz parçasıdır..
BEN'den, BİZ'e.. BİZ'den, BİR'e doğru olan yolculuğumuzda
Sevgiyle
Shamanic Ozlem Şahin
Kuantumisim.com
Özlem Şahin
Reiki & Spritual Healing Master
Kuantum Yaşam Koçu & Kuantum İsim Analisti
Katıldığı Sertifikalı Eğitmenliklerden Bazıları:
Kuantum Yaşam Koçluğu
Öğrenci Koçluğu
Nefes Eğitmenliği
NLP
Shamanic Healing (şaman şifacılığı)
Kuantum Nefes
Kuantum Dokunuş
Abundance Prosperity Reiki (bolluk ve bereket)
Kristallerle şifa ve Radyastezi yöntemi
Kundalini Reiki
İmera Reiki
Violet Flame Reiki
Golden Triangle
Eğitmen olmasının yanı sıra farklı alanlarda maddi ve manevi olarak öğrenimine devam etmektedir.
Yaşam Misyonu:
Tüm Dünya'da yaygın olmasına rağmen kaderci bir toplum oluşumuzun büyük etkisi ile yaşamlarımızın sorumluluğunu almaktan kaçınıyoruz.. hatta pek çoğumuz böyle bir sorumluluğumuzun olduğunun farkında bile değil..
Bir zamanlar ben de 'böyle gelmiş, böyle gider' diyenler takımının üyelerindendim.. yaşamın beni sürüklediği yere doğru gider 'neden ben' derdim.. taki kendi gücümü keşfedene.. yaşamımın sorumluluğunu alarak istediğim yaşamı tezahür ettirene kadar..
'ben başardıysam herkes başarabilir' felsefesi ile uygulamalarımı bilimsel zeminler üzerinde gerçekleştirilebilir oluşunu, yaşamımın sorumluluğunu almak isteyen tüm dostlarım ile paylaşma yolunu seçtim..
Mutlu huzurlu bir dünya için öncelikle ülkelerin, toplumların değişmesi gerekmekte.. Toplumların değişmesi için bireylerin değişmesi gerekmekte.. Bireysel eğitim, kişisel gelişim bu sebeple yaşantımızın ayrılmaz parçasıdır..
BEN'den, BİZ'e.. BİZ'den, BİR'e doğru olan yolculuğumuzda
Sevgiyle
Shamanic Ozlem Şahin
Kuantumisim.com