e-kitap forumu

E-Kitap Okuyor Musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .

Belgin ∞

, Redflowers
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
45
Arkadaşar bildiğiniz, kullandığınız e-kitap forumu var mı kapsamlı olan? Dün bütün gün aradım ama daha önce kullandığım forumu bir türlü bulamadım..

y789 valla ilk bakışta görür gibi geldi girlhaha
Çok sağolasın canım kiss3

E-Kitap Okuyor Musunuz?

Merhaba,

Bildiğiniz gibi son zamanlarda çok fazla e-kitap var alışveriş sitelerinde. Ben pek fazla tercih etmiyorum ama birkaç gündür çok ilgimi çekti ve e-kitaplar indirdim. Siz e-kitap okuyor musunuz? Ne düşünüyorsunuz e-kitaplar hakkında?

Aa farklı bir konu varmış. Afedersiniz sevgili site üyeleri. Fark etmedim.

TIKLA

ben burdan güzel kitaplar buldum sende bulabilirsin.Ama e-kitap formu arıyorsan ben varım tam 6750 tane e-kitap var elimde her türden :D

Sevgil arkadaşlarım, başlığı okuduğunuzda rica etsem anketi de cevaplar mısınız. Thanks

Lütfen bakmadan geçmeyiniz :)

internette ebook sitesi çok var hocam istediğiniz kitap ve aradığınızı bulabilirsiniz bence

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri