düsündürücü!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan blue jaloon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
B

blue jaloon

Guest
385035_296491537048164_144444165586236_995465_1651433795_n.jpg

700 TL mi ?
Çok azmış.
Bizde bile 1000-1500 Tl alıyorlar en azı.

700 TL mi ?
Çok azmış.
Bizde bile 1000-1500 Tl alıyorlar en azı.

anlatılmak istenen sorun onların 1000 tl yada 2000 tl alması değil .. işçi o kadar ter döküyor ... milletvekillerimiz de bir o kadar yatıyor .. Ama milletvekillerinin aldıkları paraya baktığımızda 10 katlık bir fark var . kısacası burada eşitsizlik vurgulanmış :S ..

bir gün bu durum iyileşecektir ..

anlatılmak istenen sorun onların 1000 tl yada 2000 tl alması değil .. işçi o kadar ter döküyor ... milletvekillerimiz de bir o kadar yatıyor .. Ama milletvekillerinin aldıkları paraya baktığımızda 10 katlık bir fark var . kısacası burada eşitsizlik vurgulanmış :S ..

bir gün bu durum iyileşecektir ..
ben inanmiyorum iyileseceginedusun2

her sey inanmakla baslar, inan ve umudunu kaybetme dostum..

Herseyin bir sonu ve bir baslangici vardir..

ve kötü günlerin sonu gelmekte iyi günün baslangici yakindir..

acıklı görünüyor...insanın insana yaptığı..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri