düşüncelerimiz aynadır...

suzzy

Moderator, Sultan Oğuz
5
HD RANK
Reaksiyon puanı
24
[FONT=times new roman,serif]
reiki-lotus-hands.85233632_std.jpg
[/FONT]
[FONT=times new roman,serif][/FONT]
[FONT=times new roman,serif]Yaşamımızda kaçırdığımız o kadar çok şey var ki. Sadece kendimize odaklanmış ve yine sadece kendimizi yaşıyoruz. [/FONT]
[FONT=times new roman,serif]benim sağlığım’, ‘benim işim’, ‘benim arabam’, ‘benim evim’, ‘benim eşim’, ‘benim çocuğum’. [/FONT]
[FONT=times new roman,serif]Fakat unuttuğumuz birşeyler var. Bunu hissedebiliyoruz ama algılamak istemiyoruz: Biz bir ‘bütün’ünün parçalarıyız.[/FONT]
[FONT=times new roman,serif]Farkındalığımızın gittikçe arttığı bugünlerde etrafımızı ve kendimizi gözlemeyi öğrenmeliyiz. [/FONT]
[FONT=times new roman,serif]Farkındalıklardan bir tanesi olayları ve kendimizi nötür şekilde tutup dışardan gözlemci olarak bakmak ve kendimizdeki kalıpları ve katı tutumlarımızı görüp değiştirmektir. [/FONT]
[FONT=times new roman,serif]Yaşadığımız ‘kötü’ gibi görünen olaylar ve kişiler aslında bizim en büyük yardımcılarımız ve yol göstericilerimizdir. [/FONT]
[FONT=times new roman,serif]Kendimizi farkedebilmemiz için bu rol üstlenilmiş, ve bize ‘kötü’ gibi gelen bu olaylar bize yaşatılmıştır. [/FONT]
[FONT=times new roman,serif]Bunun farkına varıp, o kişilere veya birilerinin vasıtasıyla yaşadığımız olaylara öfkelenip, kızmak yerine; bu kişilere teşekür etmeliyiz. [/FONT]

[FONT=times new roman,serif]Farkındalıklardan bir diğeri ise, başkalarının yaşadığı veya yaşayacağı olayaların bizi de ilğilendirdiğinin farkına varmamızdır. [/FONT]
[FONT=times new roman,serif]Orman yangınlarının, susuzluğun, savaşların, toplumu ilgilendircek her durumun bizi ne kadar etkilediğini biliyoruz. [/FONT]
[FONT=times new roman,serif]Çünkü biz toplumun parçalarıyız. Aynı şekilde her birimiz bir bütünün parçalarıyız. Parçalardan birinin bir problemi olduğunda bu ‘bütünü’ ilgilendirecek; ‘bütün’ ile ilgili bir problem ise parçalar’ı etkileyecektir.[/FONT]

[FONT=times new roman,serif]Eğer gurubumuzda birinin sağlık sorunu, sınavı veya iş görüşmesi varsa ve bizlerden reiki enerjisi rica ediyorsa: İnanın onlar biz, bizler onlarız![/FONT]

[FONT=times new roman,serif]Eğer siz bir Reiki enerji talebi ricasına Başkaları yolluyordur. Ben yollamasam da olur.” derseniz, aslında bu mesajı ‘bütün’e yolluyorsunuz. [/FONT]
[FONT=times new roman,serif]Çünkü sizin benzer bir talebinizde sistem de aynı şekilde size dönecek ve sizin için aynı şeyi düşünecektir: “Başkaları yolluyordur. Ben yollamasam da olur. [/FONT]
[FONT=times new roman,serif]O anda siz veya çocuğunuz ya da bir yakınınız hasta olabilir, sınavınız vardır, önemli bir iş görüşmesi yapacaksınızdır...[/FONT]
[FONT=times new roman,serif]Bu durumun aksi şu şekilde gerçekleşir:[FONT=arial,sans-serif] [/FONT][/FONT]
[FONT=times new roman,serif][FONT=arial,sans-serif]“[/FONT][FONT=arial,sans-serif]Sizler koşulsuz reiki yardımı istediğinizde sevgiyle yolluyorlar, onların reiki taleplerinde ise siz onlara koşulsuz sevgiyle yolluyorsunuz[/FONT].”[/FONT]

[FONT=times new roman,serif]‘Ben’i değil ‘bütün’ü yaşadığımızda, farkındalığımızın artığını ve deneyimlerimizi en güzel bilinç düzeyinde geçirdiğimizi görebiliriz.[/FONT]

[FONT=times new roman,serif]Yolunuz sevgi ve ışık olsun...[/FONT][FONT=times new roman,serif]Güner Yılmaz...[/FONT]
alıntıdır...

ben yeni üye olduğum için bütün mesajları okuyamadım henüz çok güzel bir paylaşım teşekkürlery789

evet ben eskiden başıma gelen her olayda diğerlerini suçlardım.şimdi ne mi diyorum?

bu olayı yaşamam neden olan içimdeki şey nedir? böylece farkındalığım artıyor ve bilinçaltına attıklarım bir bir ortaya çıkıyor.

böylece hem kendimi tanıyorum hem de harika bir bilinçaltı temizliği başlıyor!

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri