Düşünce

vitamin61

New member
4
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
İnsanların düşüncelerine etki edebilir miyiz arkadaşlar?

Yani onların fikirlerini bilinçaltından çekim yasasıyla vs değiştirebilir miyiz

Onu biliyorum da bilinçaltımız birbirine bağlıdır mesela hoopponopo yaparak birbirimizi iyileştirebiliriz demişti bir arkadaş da ondan sordum...

Onu biliyorum da bilinçaltımız birbirine bağlıdır mesela hoopponopo yaparak birbirimizi iyileştirebiliriz demişti bir arkadaş da ondan sordum...
Karşılıklı olarak kişiler etkileşim halindeyseler arada bir iletişim varsa tabiki de düşünceler etkilenir.

İnsanların düşüncelerine etki edebilir miyiz arkadaşlar?

Başkalarının düşüncelerinden oluşan karakterini değiştirmek zordur ama şöyle bir durum var: Bir insanın durumunu değiştirebilirsiniz. Yani bir duruma, nesneye bir insana bakış açısını değiştirebilirsiniz. Bir insana birileri sürekli "Sen yapamazsın, beceremezsin, o senin işin değil vb" diyerek o insanın gerçekten söylenilen durumlara gelmesine sebep olunabilir. Özellikle küçük çocuklara söylenilenlere dikkat etmek lazım. Aynı durum iyi cümleler/kelimeler için de geçerli. O insan ister yanınızda olsun ister başka yerde olsun hakkında söylediklerinizle o insanın durumunu etkilersiniz

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri