dua haftası..

Şuanda tefriciye okuduğumuz için herkes gibi okuyorum. Niyetimizi okuyarak başlıyorum. Sonra terficiyelere başlıyorum. Arada da birkaç kere daha niyet okuyorum. Çünkü iki salavat arasında yapılan duaların kabul olduğu inancı var bende. Bitirmeden önce de tekrar niyeti okuyorum. Öyle bitiriyorum.

Esmalarla ilgili de şöyle bir şey söyleyebilirim. Mesela bazı isimlerin bazı işler için kolaylaştırıcı etkisi olduğu söyleniyor. Niyetim neyse ona göre bir esma seçip onu bin kere iki bin kere filan okuyorum. Zaten isim tekrar etmek çok kolay oluyor. Tabii tüm isimler de kolaylıkla okunabilir.

Ya arkadaşlar sizden bir ricam olacak.

Ben şimdi bir haber aldım da. Bizim 15 -16 yıllık bir komşumuz vardı Güldane teyze. O vefat etmiş de. Bir Fatiha okursanız çok mutlu olurum.

Teşekkürler.

Ya arkadaşlar sizden bir ricam olacak.

Ben şimdi bir haber aldım da. Bizim 15 -16 yıllık bir komşumuz vardı Güldane teyze. O vefat etmiş de. Bir Fatiha okursanız çok mutlu olurum.

Teşekkürler.

seve seve okurum...allah rahmet eylesin..mekanı cennet olsun..

arkadaşlar.bu gece 23:32 duası var di mi...hy789

ben bir süre yokum.. ne kadar yokum onu da bilmiyorum.. bi sindirim süreci geçiriyorum ama tabi ki dualara devam edicem inş. hepniz esen kalın..

ben bir süre yokum.. ne kadar yokum onu da bilmiyorum.. bi sindirim süreci geçiriyorum ama tabi ki dualara devam edicem inş. hepniz esen kalın..

sen düzel gel güzel kardeşim ....sakın kendini yalnız hissetme biz burdayız....

yok yok ben çok iyiyim.. süperim hatta :))
sadece düşünüp taşınıp bir karar almak için yokum... sevgiyle kalın..

arkadaşlar bende katılmak istiyorum bu haftalık dualara..

EVET BENCE DE TEKRAR DUALARA BAŞLAYALIMM

bende burdayım rima:)))))))))))

abim de burdaymışşş :)) liste oluşturup başlayalım o zaman

ismini yazan ve katılmak isteyen arkadaşlarım için dua edicem ben. siz de dualarınızda beni hatırlayın lütfenn

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri