drive: tanıtım

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
1138

fox'un yeni dizisi Drive. yaratıcıları Firefly, Angel ve X-files'a da bölümler yazmış olan Tim Minear ve daha adını pek duymadığımız Ben Queen. Yönetmeni de twitter'ı yapan ekibin arkadaşıymış. premier sırasında twit etmiş.

Başrolünde de firefly'ın Mal'ı ve Buffy'nin Caleb'i Nathan Fillion var.

Konusu şöyle: 42 takım, illegal, gizli, günler sürecek, ve amerikanın boydan boya dolaşılacağı bir araba yarışında yarışmakta. ödül 32 milyon dolar. Ve bazılarının kazanmak için çok ciddi sebepleri var. Misal Nathan'ın karısını kaçırmışlar (karısı da Buffy'nin Fred'i Amy Acker), birinin bebeğini kaçırmışlar.

Yarışı kimlerin düzenlediği bilinmiyor, ama ara sıra kiralanmış aktörler vasıtasıyla olaylara müdahale ediyorlar.

Lost gibi karakterlerimizi yakından tanıtıcı flashback'ler mevcut. Bir de hepsini henüz tanıyamadığımız 42 takım olması da lostteravalli bir hareket olarak dikkatimi çekti. diziyi direk sevdim, tavsiye edeyim.

Kaynak:22dakika

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri