- Reaksiyon puanı
- 2
Evett daha önce ki teşebbüslerim sonuçsuz kalmıştı yeniden bi günlük açtım
kafam o kadar karışık ki...eskiyi bağışlamalıyım biliyorum ama yapamadım bi türlü.ama eski bağışlanmak istiyor.küs kalmak istemiyormuş.Ya anlamıyorum kş ben bu insanları yap et ondan sonra gel küs olmayalım de kolay mı hiç birşey olmamış gibi davranmak.her şeye sünger çekmek?ne yapmalıyım bilmiyorum gelecek için geçmişi unutmak lazımdı bu şekilde nasıl unutabilirim ki
sürekli göz önünde olursa.bu çekim yasasıda maşallah tıkır tılır işliyor.ne düşünüyorsam hayatıma bir bir çektim.bu gece somut olarak belli etti yani.Bu günden itibaren değişimimi tam anlamıyla başlatıyorum yni yayın döneminde farklı bi ben oluyorum.kendinden emin,kendine güvenen,başarılı,mutlu,huzurlu.(zaten öyleydim ya neyse)

değerim zaten ortada onu görebiliyorum
değişimim hayırlı uğurlu olsun.Okulda açıldı artık telkinlerin etkisini daha net görebileceğim sanırsam.esen kal günlüğüm...bakalım mezun olana kadar daha neler yaşıycam
kafam o kadar karışık ki...eskiyi bağışlamalıyım biliyorum ama yapamadım bi türlü.ama eski bağışlanmak istiyor.küs kalmak istemiyormuş.Ya anlamıyorum kş ben bu insanları yap et ondan sonra gel küs olmayalım de kolay mı hiç birşey olmamış gibi davranmak.her şeye sünger çekmek?ne yapmalıyım bilmiyorum gelecek için geçmişi unutmak lazımdı bu şekilde nasıl unutabilirim ki
değerim zaten ortada onu görebiliyorum