Dişilik için yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Builder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Builder

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar dişiliğimi kabul etmek için olumlamalara ihtiyacım var.Küçükken hep abimi kıskanırdım,onun gibi olabilmek için erkek kıyafetleri giyer erkek gibi davranırdım.Tabi küçüklükte kaldı ama ben hala hayatıma erkekleri çekemiyorum,çektiklerimde nedense kız gibi oluyor44a
artık bilinçaltımdan bunları atmam gerek bana dişiliğimi kabul ettirecek ve erkekleri hayatıma çektirecek olumlamalar yazabilirmisinizsad456

arkadaşlar dişiliğimi kabul etmek için olumlamalara ihtiyacım var.Küçükken hep abimi kıskanırdım,onun gibi olabilmek için erkek kıyafetleri giyer erkek gibi davranırdım.Tabi küçüklükte kaldı ama ben hala hayatıma erkekleri çekemiyorum,çektiklerimde nedense kız gibi oluyor44a
artık bilinçaltımdan bunları atmam gerek bana dişiliğimi kabul ettirecek ve erkekleri hayatıma çektirecek olumlamalar yazabilirmisinizsad456

slm.bunun için özel mp3 yaptırabilirisin.biz burada ne desek boş.

sitenin olumlamalar başlığı altında kadınlar için olumlamalar adlı bir konu olacaktı..ona bakman faydalı olacaktır...

ayrıca kendine örnek almak istediğin bir kadın idol seçmelisin..

"Kadın olmak çok güzel" sözünü içinden devamlı geçir ;)

canım r.şanal senin durmuna benzer olanlara bu olumlamayı vermişti,mevlana duruşu yaparak yani sağ el sol omuza,sol el sağ omuza konulacak ve olumlama tekrarlanacak demişti dene bakalım,bence faydalı olur.
kendi kadın kimliğimi ve cinsel enerjimi kabul ediyorum yaşamımı ancak böyle güvenle sürdürebilirim.

Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar t678

canım r.şanal senin durmuna benzer olanlara bu olumlamayı vermişti,mevlana duruşu yaparak yani sağ el sol omuza,sol el sağ omuza konulacak ve olumlama tekrarlanacak demişti dene bakalım,bence faydalı olur.
kendi kadın kimliğimi ve cinsel enerjimi kabul ediyorum yaşamımı ancak böyle güvenle sürdürebilirim.

superxyAynen katılıyorum bu mevlana duruşu bayağı etkilidir arkadaşlar hepinize öneiririm ben yapıyorum faydalarını görüyorumm hergün sabah yapmanız benden tavsiyeactionsmile12389

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri