Dinleyin, %100 mutlu olacaksınız...

beğenmediz mi yani?44 kişi bakmış ama ne yorum var ne bişi, sadece 4 tane teşekkür...:((((((((((((
Teşekkür eden arkadaşlara teşekkür ederim...Sevgiyle.

evet burdaki kartlarda hep güzel müzikler oluyor...

buda cok güzel sagol paylasimin icin::)

Evet bende beğendim müzik çok güzeldi.paylaşım için teşekkürler

balcanın şiirleri güzel oluyor duygu yüklü hikayeler

çok çok güzeldi cahit külebinin masaldaki yanlızlık bir harika
okumanızı isterim
sevgiler

gerçekten güzel ama hep bir yalnızlık, hep bir umutsuzluk hissi veriyor böyle yazılar, şiirler bana. önceden benim tarzım buydu. böyle yazılar, şiirler okur, hatta yazardım. ama bu siteyle tanıştığımdan beri uzak durmaya çalışıyorum beni hüzünledirecek her şeyden.

gerçekten güzel ama hep bir yalnızlık, hep bir umutsuzluk hissi veriyor böyle yazılar, şiirler bana. önceden benim tarzım buydu. böyle yazılar, şiirler okur, hatta yazardım. ama bu siteyle tanıştığımdan beri uzak durmaya çalışıyorum beni hüzünledirecek her şeyden.

Tamamiyle katılıyorum.
İnsanın morali iyiyken bile kötü yapıyor bazen.Hiç tarzım olmasa bile böyle zamanlarda şu arkadaş gibi kopmak istiyorum => guitar:)

Ya da bunun gibi => skan67 :)

dinlendirici bir müzik renkte iç açıcı emegine sağlık

gerçekten güzelmiş,birkaçtanesine daha baktım,sağol pofuduk

çok hoş notalar önemlidir bu sayfayı bizimle paylaştığın için teşekkürler..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri