Dik Yürüme Anketi

Yürüyüşünüzde Bir Değişme Var mı?

• Kullanılan toplam oy
    260

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Dik Yürüme konuunda telkinlerin öncesi ve sonrası ile ilgili bu ankete sadece telkinleri düznelidinlemiş üyelerimiz cevap versinler. actionsmile

Ynt: Dik Yürüme Anketi

art56art56 birşey eklemek istiyorum.telkinlerden sonra sanki arada bir birisi bana dik durmamı söylüyor gibi duruşumu düzeltiyorum:)

Telkinleri 3 günden beri dinliyorum ve diğer kişilerinde yaşadığı gibi başağrısı ve diğer birkaç sorunu bende yaşadım ve devam etmekte bu durum ama şikayetçi değilimde pek açıkçası.Bugun 3.gün akşamındayım ve inanmak zor gibi gelsede 2.akşam dik yürüdüğümü farkettim.Evet inanmak zor gibi ama dik yürüyorum ve buna bende şaşırmış durumdayım.Diğer telkinlerede son sürat devam ediyorum şuan.Hernekadar zorluklar olsada ben bunu yeneceğim bu Deprosyon hali ve onun sebeb olduğu vucudumdaki hastalıklarıyeneceğim.Yendim bile hatta.Onunla muhattap olmaya bile gerek görmüyorum aslında.Onu düşünmedikçe mutluyum herzaman.Dalgalanma sürecini uzun zamandır yaşıyorum ve artık son ömürlerini yaşıyor bu sizinde bahsettiğiniz dalgalanma süreci.Hayat gerçekten çok güzel ve hep öyle olacak.Yendim seni işte varmı diyeceğin? u859 derty k8908 partysmiley 956k f678h.Sitenin yapımında emeği geçen herkese Teşşekür ederim. smiliyface

Çok sevindim sizin adınıza... onayi
Ayrica çokda güzel ifade etmişssiniz.
Aslında bu ve benzeri etkileri yaşayan bir çok sessiz üyemiz var.
Çeşitli illerden hatta yurtdışından.
Benzer şeyler diyip yazmiyorlar.. 12389
Oysa herkesin ifade ediş tarzı farklıdır.Ve her paylaşım diğerlerini daha çok motive eder... y789
Paylaşımlarınızın devamını diliyorum. s456

Biz teşekkür ederiz t678

Benim ikinci haftaya girnek üzere yeni yeni arada yürüyüşümü kontrol etmeye başladığımı hissetim ve arkadaşlarım hep dik yürü kambur olacakın derlerdi sanki şimdi yine diyorlarmış gibi oluyor. galiba bende bile etkili olmaya başladı

Genelde siteye ilk girenler "Acaba bende etkili olur mu"
"Bende etkili olursa herkesde olur"
"Beni etkilemesi çok zor ama bir deneyelim" diye giriyorlar.Ancak düzenli dinlediği halde etki etmeyen yok..

Otomatik olarak artık farkında bile olmadan dik yürümek genelde en belirgin etkilerdendir..

bu telkini arama yapmama ramen bulamadım acaba öszel istek telkinlerdenmi?

Suçluluk telkininin dik yürümeye katkısı oluyor.Burada ankete oy verenlerde o scripti dinleyenler.
Ayrica beden dili için bir telkin var.O kişiye özel telkinlerden.

Özetle siz suçluluk topluluk karsisinda konusma kendine güven gibi telkinleri dinleyiniz dik durma konusunda gelişme kat edeceksiniz.

ben kambur bi vatandasim sirtimin kemikleri bile kambur durmaktan egilmis telkinleri dinledigim ilk hafta dik durmaya basladim ama oyle zor olduki aliskin olmadigimdan sirtimin kemikleri uc gun agridi sanki zorluyomusum gibi smil56

eskisine göre çok iyi. arasıra yolda yürürken bi silkinip dik yürüdüğümün farkına varıyorum ama yeterince dik değil. nasıl diye sorarsanız bezgin ve yorgun bi yürüyüşüm vardı ayaklarımı kaldırmak zor gelirdi. Şimdi o halime göre iyi. Fakat ben daha kendinden emin adımlar atar hale geleceğime inanıyorum.

Oleyyyy blissy
Artık bende dik durabiliyorum.Teşekkürler Atakan bey

t678 hosgeldin aramaza sany senin adina cok sevindim smil56

gulenyuzum ' Alıntı:
t678 hosgeldin aramaza sany senin adina cok sevindim smil56

Hoşbuldukkk.Çok teşekkürederim. smiliyface
Daha siteye tam alışamadım sadanim

ooo67 neden problemmi var

sany ' Alıntı:
Oleyyyy blissy
Gerçekten dik yürümek çok keyifli...Ben teşekkür ederim paylaşımınız için...

İçte ki güvenin ve suçluluk duygularından kurtulmanın en önemli belirtisi... :)

hayatimdegisti ' Alıntı:
sany ' Alıntı:
Oleyyyy blissy
Gerçekten dik yürümek çok keyifli...Ben teşekkür ederim paylaşımınız için...

İçte ki güvenin ve suçluluk duygularından kurtulmanın en önemli belirtisi... :)

Haklısınız dik yürümek çok keyifli.Mutlu olmak zinde olmak çok güzel. smiliyface

gulenyuzum ' Alıntı:
ooo67 neden problemmi var

Hayır problem yokta hani tanımadığın bir ortama girdiğinde bir tedirginlik olur yaa yani bende öyle oluyor.öyle hissediyorum.Hala ortama yabancı gibiyimm o yüzden öyle dedim .

skan67 kahvesmiley alisirsin burada cok tecrubeli insanlar var bendede tereddutler vardi ama uye olsammi olmasammi diye hic dusunmedim ustelik ben ilk bu siteye uyeyim kendimi burda cok rahat hissediyorum hpm1

hayret ben bu anketi nasıl atlamışım, ben hayatım boyunca dik yürüdüm.küçük dağları ben yarattım büyük dağlar babamdan miras dercesine..fakat yolda yürürken hasbel kader gözüm vitrin camlarından gördüğüm yüzüme iliştiği anda irkilirdim,rabbiyesiri silinmiş, nalet bir yüz..kaşlar çatık, surat uzamışta uzamış..anlatmam mümkün değil..yani şimdi yüzümün sırıtak bir ifadesi yok ama,kelimenin tam anlamıyla pozitif bir görünüşe sahibim..geçen gün ablama kıyafet alıyoruz.. (kaynana olcak ya) dükkan sahibi sizin gibi pozitif insanlardan siftah yapmak içimi huzurla doldurdu,bu gün işlerim akın gidecek falan dedi..ben gayri ihtiyari ooooh beee. dedim. hepimize saygılı sevgiler

ben pek dik yürümez ve oturamazdım sırtım ağrırdı. İlk haftalar pek değişm olmasa da 1 aya yakın dinlediğim telkinlerden sonra farkettim ki artık daha dik oturuyorum. ve yürürken çekilin ben geliyorum dermişcesine güzel bir yüz ifadesi ile yürüyorum

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri