Diğer çalışmalarınızın yansımaları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan siyah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

siyah

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Bugüne kadar genellikle ücretsiz çalışmalarınızın yansımalarını paylaştıştık. Ücretli olanlardan ençok yarar sağlayan çalışmanız hangisidir. Size bu konuda mutlaka yansımalar olmuştur. Burda yararını gördüğümüz bir çalışmanızın ikinci adımı ücretli olan çalışmalarınız arasında olabilir. Bu konuda da bir bilgilendirme yapabilirmisiniz.

Ynt: Diğer çalışmalarınızın yansımaları

evet bende mesela karizma telkinin etkilerini cok merak ediyorum
kullanin kiside ne gibi degisikler oldu

merhaba,

gercekten cok guzel bir konuya deginilmis. benimde merak ettigim ozel cd skriptleri var ozellikle de kilo verdirtenleri hakkinda olukca ilgiliyim. sanirim boyle bir deneyimi geciren kisiler olmustur, bizimle paylasmakta ne dersiniz???bnde ozel cd yaptirmayi dusunuyorum da!!!

sayin Atakan Bey ,
boyle deneyimleri olankisilr olmustur belki sizlere izlenimlerini anlatmislardir, bir bilginz varsa bildirir misniz??
simdiden tesekkurler
herkese iyi geceler
ulku cat3500

Evet özel cd scriptlerini alan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlarsa burda çok iyi olucağını düşünüyorum neler yaşadınız neler değişti,ne gibi farkler hissetiniz vb.Atakan ben bana tek bir özel script hazırladı onu dinleyince ben biraz agresif oluyorum bilhassa gece dinleyince ertesi gün yorgun ve sinirli hissediyorum kendimi sanırım değişime direnç gösteriyorum 4897

Ben bugün dinlediğim araba kullanma korkusu ile ilgili çalışmanın sonucunu aldım. Bu gün işe kendi arabamla geldim. Çoook Mutluyum. Hepimize iyi günler

2007 sonlarında özel 4 telkin almıştım
1- sigarayı bırak
2 -evlilik
3- ruh ikizini kendine çek
4 refaha ulaşma ve zenginlik

2008 sonlarında mumla arasam bulamayacağım sevgili eşimle evlendim
telkinlerden önce evlenebileceğim bir kişinin karşıma çıkacağı inancı yoktu ..
sigara dönem dönem telkinleri dinlerken aklıma bile gelmiyor ..

ve etkisini çok az gördüğüm tek telkin refaha ulaşma ve zenginlik .. maddi ve manevi bolluk ve bereket ..
en çok bu telkini dinledim 1 yılı aşkın bir süredir listemden çıkarmadım ,dönem dönem değil sürekli dinledim ..eskiden maddi zorluklar yaşayan bir insan değildim,hayatımda son 1 yıldır her zamankinin dışında maddi sıkıntılar yaşıyorum , telkinlerle iyileşme sürecine geçmesi gereken bilinçaltı temizliği tam tersi bir durumla karşılaşması mümkün değil .. telkinleri yanlış anlayıp ters etkiler yaratması gibi :)
Atakan beyden telkinlerin arşivde bulunabilirliğini bilerek kontrol etmesini rica etmiştim dönmedi daha tabii bende maddi sıkıntı çekmeye devam ediyorum
rahatsız edici .

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri