Dev Nostaljik oyun arşivi

bigci

New member
14
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
cenneti cehennem yapan yerden sensizlikden
arkadaşlar cem arkadas atari felan deyince saka yaptıgımı sandı ben cocukluguma dair seyleri birikdirdim ve bi kısmını korudum onlardan birileride bu işte bi zamanlar bnizim zamanımızda pc böyle her evde bulunan bi zamazingo degilde bizde atari sega vardı işte size bi zamanın nostaljinin cohu kişinin cocuklugunu süsleyen atarii oyunlarıı

anti parantez sırf bomberman mario ve tsubasa için indirilir bu link .!

Mario
mariozd4.jpg

GOAL 3(Kunio Kun no Nekketsu Soccer League)

goal32cz.png

Adventure Island

advanture4ts.png

Temel Reis(Popoye)

popoye1qo.png

Klasik F1 yarışı

f1clasic3vb.png

Ferrari GP
ferrariarcaderace6xb.png

FeLiX

felixcat3sd.png

Taş Devri(Flintstones)

tadevriclassic5fb.png

Formula 1
formula9mo.png

Street Fighter Zero 2
streetfighterzero8ul.png

Super Pikachu(Mario Pikachu)

superpika3tc.png

(Mario nun aynısı pika şekilnde)

Soccer
socceratariclassic4jo.png

Tecmo NBA Basketball
nba9hu.png

(atari oyunlarının en iyi basketbol oyunu)
TMNT Turnuva
ninjaturtlestournment2el.png

TMNT 2
turtles3hf.png

TMNT 3
turtlesbeach1tz.png

Tiny Toon Adventures
tinytoon2ug.png

Contra
contra6ql.png

Bomberman
bomberman1iu.png

Mortal Kombat 3
mortalkombat35wa.png

Karete Kid
karetekidxf5.jpg
karetekid2up8.jpg

Jackal
jackalbk0.jpg

Jungle Book
junglebookvz4.jpg

Dr.Mario
drmarioed2.jpg

Double Dragon 2
doubledragon2pm7.jpg

Metal Gear
metalgearqs9.jpg

Resimdekiler Oyunların bazıları klasörde 80 Atari Oyunu var.İster Cepte İster Bilgisayarda Oynayın !!!

tsubasaio0.gif

Tsubasa Türkçe de İçinde
Pc için Emülatör
Cep İçin Emülatör
Hepsi Aşağıdaki Linkte
İyi Nostaljiler
cheesy.gif

Arkadaşlar Nokia 6630'a göre anlatıyorum şimdi.
Malzemeler:
Hafıza Kartı,Kart Okuyucu,FExplorer Programı ve .nes oyunlar+cep emülatör programı !

Kartımızı kart okuyucuya yerleştiriyoruz.".sis" uzantılı programımızı atıyoruz.Ardından telefona tekrar takıp programı kurduktan sonra.FExplorer'a giriyoruz.Hafıza kartı Ana dzine gelen "vampent" klasörü içerisinide bulunan "roms" klasörünün içine ".nes" uzantılı oyunları atıyoruz.Ve menüden programa girip oynuyoruz.ismler programda gözükmüyor ise romstaki oyunlara tek tek tıklayıp install diyebilirsiniz.

http://rapidshare.com/files/72224704/80_in_Eski_Atari_Oyunlar__305__Tsubasa_Turkce.rar"]80 ATARI Oyunu İNDİR
[/URL]

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri