Dershane Önerisi olanlar??

newroses

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar.Sayısal öğrencisi olarak 3.yılımdayım(LİSE 3)Ve de hangi dershnaye gideceğimi kestiremedim.Bi yardımcı olursanız sevinirim ltfn??

Ben sınav dershanesini önerebilirim.Eğitimiden memnunum.

Kaynaklarınıda bakmıştım evet gidebilirim..

Canım hangi şehirdesin onu da bilirse insanlar daha rahat yardımcı olurlar. Bence dersaneye karar vermek için bizzat gidip görmeli, oraya giden okuldaki arkadaşlarınla konuşmalısın. Hocalarını ve ortamını sorgulamalısın. Sadece bir dersanenin ismi duyulmuş diye oraya gidilmez. En azından benim fikrim böyle. Bunun dışında dersanenin yanı sıra kullandığın kaynaklar önemli. Mesela ben össye hazırlanırken fem yayınlarını kullanmıştım. Seviye dergileri vardı zordu, moralini bozabilir. Dersane kaynak kitap veriyor ama sana tavsiyem kesinlikle dersanenin kaynaklarıyla yetinmemelisin.

Canım hangi şehirdesin onu da bilirse insanlar daha rahat yardımcı olurlar. Bence dersaneye karar vermek için bizzat gidip görmeli, oraya giden okuldaki arkadaşlarınla konuşmalısın. Hocalarını ve ortamını sorgulamalısın. Sadece bir dersanenin ismi duyulmuş diye oraya gidilmez. En azından benim fikrim böyle. Bunun dışında dersanenin yanı sıra kullandığın kaynaklar önemli. Mesela ben össye hazırlanırken fem yayınlarını kullanmıştım. Seviye dergileri vardı zordu, moralini bozabilir. Dersane kaynak kitap veriyor ama sana tavsiyem kesinlikle dersanenin kaynaklarıyla yetinmemelisin.

İsmine göre değilde gidip görenlere göre .Bizimkilerle birkaç dershaneyle görüştük.Fakat karar veremedim.İşte önce gidenlerden faydalanmak istiyorum..
En iyisi gidebileceğim dershanelerin ismini söyleyim..
ÇÖzüm,AÇı,Sistem,Serhat,Tümay;Uzman;Kulvar,Pi analitik vs vs aklıma gelirse yazarım...

Fakat ben çözümü düşünüyorummm heyyyyy bi yardım etseydiniz...krzm67krzm67krzm67

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri