merhaba arkadaşlar. ben 23 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. nerden başlasam bilmiyorum. ben okulu en az 1.5 yıluzattım. ve bunun içinde 23 dersi 2 dönemde verirsem anca o sürede biter. yanlızım arkadaşım fazla yok. sürekli alttan ders ala ala okulda yapayalnız kaldım.maddi açıdanda çok sıkıntılıyım 1800 tl kredi kartı borcum var. nasıl anlatsam bilmiyorum vicdaım okdaar sızlıyorki. ölmek istiyorum. şaka değil her saniye hayata geç kaldığımı düşünüyorum arkadaşlarım hep memur oldu atandı gitti. 20 li yaşlarda polis olanları görünce içime bir sıkıntı giriyor. geceleri uyuyamıyorum sabahları kalkamıyorum. çok çaresiz bitkin virane bir haldeyim. hiç gülmüyor kimseyle konuşamıyorum. hayatım tamamen yalanlar üzerine kurulu söylesenize ben nasıl yaşarım. bittim ben kimse anlamz beni nevar hainde diyeceksiziniz. dertlerim çok benim. her saniye ama her saniye mezun olmayı düşünüyorum ama okul galiba 3 seneye anca biter. 5 yıllık okulu 8 senede bitirmek of of en iyisi ölmek. yardım edin hergece ağlıyorum kimseyede durumu anlatamıyorum.şuan okulda 6. senem ama daha 3. sınıf derslerini almadım. kimse bilmesin diye dersleri almışım gibi sınıfa gidip mal mal ders dinliyorum.